Categorieën

Derma Codes Multi Cell 2017 Showroommodel

Derma Codes Multi Cell 2017  Showroommodel
Merk: Derma Codes
Model: p483
Prijs: €5.499,00
Aantal:  
   - of toevoegen aan -   

FDA Approved!

Multi Cel van Derma Codes 2017


Multi Cell: Ultrasoon Cavitation + Mono-polair RF + Tri-polair RF + Vacuüm Liposuctie + Ultrasone Golven.

De behandelingen met Cavitatie van Derma Codes zijn effectief en efficiënt. De behandeling van een probleemzone duurt slechts 15 tot 30 minuten en de resultaten zijn direct zichtbaar. Dit werkt zeer motiverend voor de cliënt. Een totaalbehandeling van meerdere probleemzones duurt maximaal 60 minuten. De behandeling is pijnloos, zonder chirurgie, zonder littekens.

 

5 in 1 systeem - Mét gratis opleiding t.w.v. € 299.00,- bij Jolange!

Jaarlijkse onderhoudsbeurt - Garantie 1 jaar – Bij eventueel defect leenapparaat beschikbaar.

Speciale aanbieding:  van € 5.999,00 nu voor  € 3750.00

 
Multi Cel Geschikt voor:

·         Bodycontouring /vetreductie

·         Verbetering van gelaatsrimpels

·         Lifting van het gezicht en het lichaam

·         Activeren van de bloedcirculatie

·         Verwijdering van opkomende striemen (striae)

·         Gelaatsverjonging

·         Huidverbetering/huidversteviging

·         Lichte striae en littekens

·         Verbetering van de grove poriën

·         Acne verbetering

.         Cellulite

 

DE RESULTATEN VAN DEZE BEHANDELINGEN

 

 

Anti-cellulitis en huid verstevigend

Door middel van drukgolven wordt het zelf herstellend vermogen van het lichaam aangesproken. Bindweefsel wordt elastischer, lokaal vet wordt vrijgemaakt, collageen aanmaak wordt gestimuleerd. Cavitatie wordt ingezet bij de behandeling van o.a. cellulitis op benen, buik en armen, bij (verse) striae en littekens, verslapte bovenarmen of een verslapte buik. De Multi Cel is bij uitstek een behandeling die heel specifiek op probleemzones wordt toegepast.

 

 

Stabiele Cavitatie

Vet definitief weg. Door middel van druk- en geluidsgolven wordt het vocht rondom de vetcellen in beweging gebracht waardoor de wand van de vetcel breekt. Het vrijgekomen vet wordt door het lichaam afgevoerd. Stabiele cavitatie is bijzonder geschikt voor probleemzones die zelfs met veel sporten en gezonde voeding niet weg te krijgen zijn. 

 

 

Bindweefselmassage & lymfedrainage

Anti-cellulitis en ter ondersteuning van het afslanken. De doorbloeding van de huid wordt gestimuleerd waardoor afvalstoffen beter afgevoerd kunnen worden. De huid wordt gladder, steviger en voelt zacht aan. De huid krijgt weer een gezonde structuur. Geschikt als anti-cellulitis behandeling, ter verlichting van vermoeide benen, of ter ondersteuning van een afslankkuur.

 

Acne en grove poriën verbetering  RF

In het bijzonder is de Multi Cel geschikt voor acne vermindering.
De Multi cel wordt op het te behandelen huidoppervlak geplaatst. De RF mono-polair wordt  omgezet in warmte, deze dieptewarme is bijzonder geschikt voor het doden van aanwezige bacteriën en zo wordt de voortgang van de acnevorming gehinderd.

 

Cavitatie

Ultrasone Golven.

Ultrasoon is de meest recente en meest efficiënte methode om vet en cellulitis te verwijderen. Door geluidsgolven (20-60 kHz) worden er tijdens de behandeling golvende bewegingen van compressie en decompressie opgewekt. Deze zorgen voor kleine vacuüm of holten ("bellen") in de vetlaag. De mechanische groei van de bellen zet de vetcellen onder druk waardoor de celmembranen breken.  De vrijgekomen afvalstoffen en vetten (triglyceriden en haarderivaten) worden niet uit het lichaam worden gezogen zoals bij een liposuctie.  Het vrijgekomen vet wordt in het bloed en lymfesysteem opgenomen en vervolgens op natuurlijke wijze via de lever en de urinewegen verwerkt. Het behaalde resultaat is definitief en behoeft geen onderhoud.

Het voordeel van deze techniek ten opzichte van een chirurgische ingreep, zoals liposuctie, is dat alléén de vetcellen worden verwijderd en niet het totale weefsel. Zo geeft een ingreep als liposuctie vervormingen van het lichaam wanneer het gewicht toeneemt. Dit is bij Cavitatie niet het geval. Mocht je in gewicht toenemen, dan zal de cliënt op de behandelde zone ook aankomen (door middel van aanmaak van nieuwe vetcellen), maar nooit meer zoveel als daarvoor.

Mono-polair RF + Tri-polair RF

Door het RF systeem krijgt de huid en de onderhuid weer een gezonde structuur, gaat de huid er beter en strakker uitzien en voelt zachter aan. Niet alleen cellulitis wordt bestreden, het hele lichaam wordt behandeld, wat resulteert in een algemene versteviging en verstrakking van het lichaam. De circulatie wordt hersteld, waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd. Hierdoor kunnen ook andere klachten verdwijnen, zoals obstipatie, vermoeide benen en opgezette voeten.

Cupping:
Bindweefselmassage wordt toegepast op de bindweefsellaag van het lichaam, dit is de laag die zich tussen de spieren en de huid bevindt. Bindweefselmassage is een reflexzonemassage, hierbij gaat men ervan uit dat er zich op het lichaam zones bevinden die in verbinding staan met alle klieren, organen en andere lichaamsdelen. Door deze zones te stimuleren, wordt ook het orgaan gestimuleerd en zullen blokkades verdwijnen.

Zo'n prikkel wordt gegeven door middel van verschillende massagetechnieken van de Multi Cel. Door deze zuigtechniek wordt de huid en het bindweefsel gestimuleerd. Daardoor neemt de doorbloeding van de huid toe en verbetert de staat van het bindweefsel. Op deze manier kunnen zogenaamde ‘verklevingen' verminderen.

Ook de zenuwuiteinden die in de huid en in het bindweefsel liggen, krijgen door de massage een prikkel. Het effect van deze prikkel beperkt zich niet tot de huid maar werkt door op andere delen van het lichaam.

Een gepaste lymfedrainage is noodzakelijk voor een versnelling en verbetering van de afvalstoffen!

 

Huren & koop
Om  je toch de gelegenheid te geven met deze techniek te beginnen heeft  Derma  Codes  een zeer voordelige huur/koop constructie. Voor slechts € 250,00 per maand en een eenmalige borg van € 2500,00 kan je nu de nieuwe   Multi Cel  huren. Wanneer je na een proefperiode van een jaar besluit de  Derma  Multi Cel  te houden worden de tot dan toe betaalde huurbedragen van het aankoopbedrag afgetrokken! Zo kan je zonder enig risico testen of jouw  instituut klaar is voor een volgende professionele stap.

 

Uniek Bij Derma codes is de aanschaf van een IPL – Cavitatie – Yag Laser apparaat toch te duur?

Huur een Cavitatie apparaat voor maar v.a. € 150,- per dag, zo kan je al jouw cliënten op 1 bepaalde dag behandelen.

Hoe werkt het? Eerst kijk Derma codes of je in aanmerking komt. En als je een apparaat wilt huren, hebben wij een geldig identiteitsbewijs nodig.  De borg kan je contant of met de PIN betalen. Voor sommige producten is borgbetaling met de PIN verplicht. Je  krijgt door het gekwalificeerde personeel uitleg over het gebruik van het apparaat. Ook is het verplicht dat men enige ervaring met  de Cavitatie heb.

Inclusief bezorgen en  een opleiding  Cavitatie bij Jolange Rotterdam of op locatie. Het is noodzakelijk om een speciale training Cavitatie te volgen om veilig en hygiënisch te kunnen werken.

Incl.

Marketingondersteuning

Technische ondersteuning,

1 Jaar fabrieksgarantie met gratis vervangingsservice.

Geen maandelijkse service kosten

Jaarlijkse onderhoudsbeurt 

 

Technische eigenschappen:
De Vertoning van TFT LCD tevens bediening

 

Ultrasoon Cavitation + Mono-polair RF + Tri-polair RF + Vacuüm Liposuction en Rf systeem voor lichaam en gezicht.

 

Technologie:

Cavitation + Tri-polair RF + Mono-polair RF + Vacuüm

Tri-polair RF

Mono-polair RF

1MHz, 10 Mhz (outputfrequentie); 100J (Maximum outputmacht)

1MHz, 10 Mhz (outputfrequentie); 100J (Maximum outputmacht)

Handstukken

1) Lipolysis RF handstuk

2) Tri-polair hand stuk van RF groot

3) Tri-polair hand stuk van RF klein

4) Ultrasoon Cavitatie hand stuk

5) Vacuüm Liposuctie hand stuk

BEHANDELKOP MOMOPOLAIR & TRIPOLAR RF

Uitgangsstroomvermogen:                                       

Cavitatie werkfrequentie:                                         

BEHANDELKOP  VACUUM

Frequentie:                                                                     

Uitgangsstroomvermogen:                                       

Werking energie van het vacuüm:                         

BEHANDELKOP ULTRASONE GOLVEN

Frequentie:                                                                     

Uitgangsstroomvermogen:                                       

TECHNISCHE EIGENSCHAPPEN

Spanning:                                                                         

Kleur:                                                                                 

Netto Gewicht:                                                                              

Bruto gewicht:                                                                

Afmetingen:                                                     

50W

40kHz

 

1MHz  up to 4

20W

0,01 0,1 MPa

 

28 MHz

20W

 

110/220V

grijs en zwart

25kg

34kg

55cm x 55cm x 55cm

 

 

Meer informatie

Deze methode is wetenschappelijk bewezen!

Meestal is direct na een eerste behandeling al resultaat te zien. Tien dagen na de behandeling is het resultaat definitief. De behandeling is niet geschikt als afslankmethode en daarom niet geschikt voor mensen met veel overgewicht. Deze raden wij aan om eerst een afslankkuur te volgen.

 

 

Hoe verloopt de Cavitatie behandeling?

Allereerst wordt er besproken welk gebied de cliënt behandeld wil hebben en volgt  advies over de duur en het aantal behandelingen. Het aantal behandelingen hangt af van de ernst van de vetophopingen en de doelen die de cliënt  voor zichzelf stelt. Vervolgens wordt overgegaan tot de behandeling. Na het aanbrengen van een contactgel wordt de behandelkop op het te behandelen gebied gebracht. Er worden roterende of strekkende bewegingen met de behandelkop uitgevoerd om zodoende alle vetcellen te treffen. De cliënt  voelt nagenoeg niets van de behandeling, soms kan een lichte tinteling of warmte worden waargenomen.

 

Vetreductie cellulitis

Welke zones zijn behandelbaar? De afgebeelde lichaamsdelen vertonen een typerend verhoogd aantal vetcellen aan, meer dan bij andere lichaamsdelen en zijn daardoor reguliere behandelgedeelten. Bij alle andere gebieden mag geen behandeling worden toegepast, omdat daar vele grote zenuwbanen en ook grote bloedvaten lopen, zoals in de oksels, knieholte, in het genitaal gedeelte ( zowel bij mannen als bij vrouwen), handen, nek, gezicht en borstgedeelte.

Resultaten
Afhankelijk van het lichaamsdeel en de vet massa zal de behandeling tussen de 3 en 12 maal herhaald worden. Een behandeling duurt maximaal 40 minuten.


Wat moet de cliënt zelf doen? Het proces van Cavitatie gebeurt in water. Daarom is het voor een goed resultaat noodzakelijk twee liter water per dag te drinken.  De cliënt begint daarmee een week voor de eerste behandeling tot een week na de laatste behandeling. Er is alleen goed resultaat haalbaar wanneer het weefsel  veel vocht bevat. Ook moet de cliënt de eerste dagen na een behandeling zuinig zijn met koolhydraten en mag  geen alcohol worden gedronken.  De cliënt  moet zorgen dat het lichaam het vrijgekomen vet als brandstof gebruikt. Uiteraard zorgt de cliënt ervoor niet in gewicht aan te komen. Om de nieren en de lever te ondersteunen en te helpen om het vrijgekomen vet zo effectief mogelijk af te voeren, is het raadzaam producten te gebruiken die ontslakken. Dagelijks, maar zeker binnen 6-8 uur na de behandeling is sporten of een half uurtje stevig fietsen of wandelen nodig om de losgekomen vetten optimaal af te voeren.

Als het vetweefsel eenmaal verdwenen is, komt het op die plaats niet meer terug! Maar bij een ongezonde, te eenzijdige voeding, te weinig vochtopname en te weinig beweging slaat het lichaam opnieuw vetcellen op, op andere plaatsen.

Let hierbij op het volgende: een cavitatie behandeling is niet bedoeld voor gewichtsafname, maar is bedoeld om het lichaam te modelleren, verstevigen en het creëren van harmonische lichaamscontouren. Is deze toestand eenmaal bereikt, dan kan dit resultaat alleen door voortdurende discipline behouden blijven. Dit betekent: gezonde voeding, voldoende vochtinname en voldoende beweging. Omdat het vrijgekomen vet niet uit het lichaam wordt gezogen, zoals bij een klassieke liposuctie, zal het lichaam dit via het lymfesysteem doen. Dit is hetzelfde mechanisme dat ervoor zorgt dat b.v. blauwe vlekken verdwijnen. Aangezien het lichaam enkele weken nodig zou hebben om het overtollige vet via een natuurlijke manier te verwijderen, wordt er na de behandeling een lymfedrainage uitgevoerd d.m.v. een RF behandeling. Hierdoor wordt de inhoud van de vetcellen in een snel tempo afgevoerd via de natuurlijke manier.

Fysiologisch aangetoond is een 100% vetreductie onmogelijk. Daarnaast is het uiterst schadelijk voor de gezondheid. Het zal ook duidelijk zijn dat een ongezonde, eenzijdige voeding, te weinig vochtinname en te weinig lichaamsbeweging, aanleiding zijn weer nieuwe vetcellen op te bouwen.

Een cosmetische behandeling met Cavitatie/RF is voornamelijk bedoeld voor:

• Vermindering van cellulitis

• Ondersteuning van de lokale bloedsomloop en daardoor betere doorbloeding van de huid op deze plaats

• Verhoging en verbetering van weefselvorming

• Modelleren plaatselijke vetkussens

• Versteviging van lichaamsgedeeltes

• Versnelde huidopname van bepaalde crèmes, voornamelijk producten tegen cellulitisbehandeling

Voordelen:
• zelfde resultaten als liposuctie

• geen chirurgische ingreep met narcose

• geheel pijnloos

•geen herstelperiode, dagelijkse werkzaamheden kunnen onmiddellijk hervat worden
• geen onderhoudsbeurten nodig, resultaten zijn permanent

 

Verstrakking van de huid

De opwarming van het onderhuidse weefsel leidt tot verstrakking van de huid. Bovendien werkt het proces nog door na de behandeling, omdat nieuw en geremodelleerd collageen wordt gevormd waardoor de huid verder verstrakt en zo gelift wordt. De behandeling geeft krimping van de huid en het resultaat is al direct na de ingreep zichtbaar maar wordt vooral duidelijk door de cumulatieve behandelingen in de volgende 6 à 8 weken.

 

Voor Tri-polair huidversteviging

 

Na Tri-polair huidversteviging

Geschikt voor zowel gelaat als lichaam

·         Gelaatsverjonging

·         Verjongingsbehandeling op lange termijn

·         Dubbele kin, neus-wang plooien, kaaklijn

·         Lichaam – afslanking

·         Omtrekvermindering, verlies aan centimeters vanaf de eerste behandeling.

·         Alle lichaamsdelen (benen, armen, buik, enz.)


 

Aantal behandelingen

1 behandeling per week - Voor de meeste indicaties zijn 6 tot 8 behandelingen nodig + 1 onderhoudsbehandeling om de 2 maanden.

Lichaamsverslapping

Spectaculaire behandeling van de armen, post-heelkundige en postnatale behandeling. Dit alles uiteraard volledig veilig,  zonder pijn en/of ongemakken. Integendeel, met een aangenaam gevoel van warmte tijdens de behandeling. In sommige gevallen wordt een combinatie van therapieën (Botox, vullers) toegepast.

Bij een facelift moet een cliënt rekenen op enkele maanden herstelperiode, met een doof gevoel van de huid gedurende een aantal maanden. Na een Tri-polair behandeling kun je dezelfde avond nog uit.
In tegenstelling tot een laserbehandeling is Tri-polair geschikt voor alle huidtypen. Een verdoving is niet nodig en de behandeling is aangenaam en goed te verdragen. Direct na de behandeling voelt de huid strakker, gladder en frisser aan.

De meest efficiënte methode voor gelaatsverjonging blijft de facelift. Dit is echter een ingrijpende operatie met ook een zekere herstelperiode. Als de huid te is uitgezakt of wanneer een grotere lifting gewenst is, is dit vaak de enige oplossing. Is een minder ingrijpende chirurgische behandeling gewenst, dan kan een S-lift worden uitgevoerd. Bij Tri-polar is er echter geen operatie of narcose en kun je dezelfde avond weer uitgaan. Wel dient de behandeling wekelijks te worden uitgevoerd, naar gelang de lichaamszone 6 à 8 keer.

Advies prijzen Cavitatie met huidversteviging

 

Behandelgebied

Losse behandeling

kuur 6x

kuur 10x

Hele buik

€ 190,-

€ 1.026,-

€ 1.710,-

Buik onder navel

€ 100,-

€    540,-

€    900,-

Buik boven navel

€ 100,-

€    540,-

€    900 ,-

Dijen buiten

€ 100,-

€    540,-

€    900,-

Dijen binnen

€ 100,-

€    540,-

€    900,-

Dijen binnen en buiten

€ 190,-

€ 1.458,-

€ 1.710,-

Billen

€ 145,-

€    783,-

€ 1.305,-

Bovenarmen

€ 100,-

€    540,-

€    900,-

Knieën

€ 100,-

€    540,-

€    900,-

 

 

 

 

 

 

Advies prijzen  lichaam versteviging RF

Behandelgebied

 

 

 

Hele buik

€   99,-

 

 

Buik onder navel

€   55,-

 

 

Buik boven navel

€   55,-

 

 

Dijen buiten

€   50,-

 

 

Dijen binnen

€   50,-

 

 

Dijen binnen en buiten

€ 110,-

 

 

Billen

€   99,-

 

 

Bovenarmen

€   75,-

 

 

Knieën

Gezicht

Gezicht hals decolleté

Handen

€   50,-

€   75,-

€ 120,-

€   45,-

 

 

Inclusief standaard reinigingsbehandeling

Het beste resultaat geeft een kuur van circa 6 a 8 behandelingen (1x per week).

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in:Alle vermelde prijzen zijn exclusief 21% BTW en verzendkosten. Er wordt geen minimum bestelorder en/of bestelgrootte gehanteerd.