Categorieën

Multi Cell DC Apparatuur model 2020

Multi Cell DC Apparatuur model 2020
Multi Cell DC Apparatuur model 2020 Multi Cell DC Apparatuur model 2020 Multi Cell DC Apparatuur model 2020 Multi Cell DC Apparatuur model 2020 Multi Cell DC Apparatuur model 2020
Merk: DC Apparatuur
Model: 70009319
Prijs: €4.250,00
Aantal:  
   - of toevoegen aan -   

Multi Cell DC Apparatuur 

★ Bij aankoop gratis opleiding t.w.v. €415,- bij Jolange Opleidingen!

Afslanken zonder chirurgische ingreep!

Cavitatie is een effectieve methode om vet af te breken en het figuur te modelleren (body shaping/body contouring). Cavitatie wordt ook wel vergeleken met liposuctie, maar dan zonder chirurgische ingreep. Het is daarom de perfecte behandeling voor klanten die willen afvallen en een strakker lichaam willen zonder operatie. Ook beschikt de Multi Cell van Derma Codes over verschillende RF handstukken, waarmee je het gelaat en lichaam kunt behandelen. De cavitatie machine beschikt in totaal over vijf handstukken. Hiermee kun je o.a. anti-aging, anti-cellulite, body shaping, afslank- en huidverstrakkingsbehandelingen aanbieden.

Ultrasound cavitatie

Met de ultrasound cavitatie verdwijnt het vet definitief. Met behulp van de ultrasone geluidsgolven wordt het vocht rondom de vetcellen in beweging gebracht, waardoor de druk op de celwand verhoogt en de wand van de vetcel breekt. Het afgebroken vet wordt op natuurlijk wijze door het lichaam afgevoerd. Ultrasound cavitatie is met name geschikt voor probleemzones die zelfs na veel sporten en gezonde voeding niet zijn weg te krijgen.

Anti-cellulite en huidverstevigend

De ultrasound geluidsgolven activeren het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Bindweefsel wordt elastischer, lokaal vet wordt vrijgemaakt en de collageenaanmaak wordt gestimuleerd. Cavitatie is daarom zeer geschikt bij de behandeling van o.a. cellulite op de benen, armen en buik, striae, littekentjes en verslapte huid. Ook lift je met cavitatie het gezicht en lichaam.

Bindweefselmassage & lymfedrainage

Met de vacuüm behandelkop kun je ook een bindweefselmassage (cuppingmassage) uitvoeren. De doorbloeding van de huid wordt hiermee gestimuleerd, waardoor afvalstoffen beter afgevoerd kunnen worden. De huid wordt gladder, steviger en voelt zacht aan. De bindweefselmassage is zeer effectief bij de behandeling van cellulite, omdat het de verklevingen van het onderhuids bindweefsel losmaakt. Ook verlicht het vermoeide benen en ondersteunt het de cavitatie afslankkuur.

Huidverbetering en huidverjonging

De RF handstukken maken het mogelijk om ook doeltreffende huidverbeterings- en huidverjongingsbehandelingen te geven. De Multi Cell van Derma Codes is in het bijzonder zeer geschikt voor de vermindering van acne. De RF mono-polair wordt omgezet in warmte en deze warmte is bijzonder geschikt voor het doden van aanwezige bacteriën. Zo wordt de acnevorming gehinderd en verminderd. Ook op het gebied van huidverjonging doet de RF wonderen. RF technologie stimuleert namelijk de collageenaanmaak en verwarmt het bestaande collageen, waardoor de behandeling direct een ‘plumping effect’ geeft. Het lift het gezicht, vermindert rimpels en laat het gezicht er jaren jonger uitzien.

 

Technische specificaties

 • Vermogen: 1000W
 • 7.4 inch LCD kleuren touchscreen
 • Afmetingen: 52 x 39 x 37 cm
 • Netto gewicht: 22 kg
 • Bruto gewicht: 55 kg
 • Ultrasound Cavitatie + Mono-polair RF + Tri-polair RF + Vacuüm Liposuctie en RF systeem voor lichaam en gezicht
 • 12 maanden fabrieksgarantie

Cavitatie

 • Cavitatie werkfrequentie: 40 KHz
 • Cavitatie uitgangsstroomvermogen: 1~50 W/cm2
 • Diameter cavitatie handstuk: 50 mm

Multipolair, Tripolair & Bipolair RF

 • Werkfrequentie: 6 MHz
 • Uitgansstroomvermogen: 1~50 J/cm2
 • Diameter tripolair handstuk: 22 mm
 • Diameter bipolair handstuk: 40 mm
 • Diameter multipolair handstuk: 50mm

Vacuüm

 • Vacuümdruk: 40 kPa
 • RF werkfrequentie: 6 MHz
 • RF uitgangsstroomvermogen: 1-50 J/cm2
 • Diameter handstuk: 70 mm

 

Huren of leasen

Voordelige huur- of leaseconstructie!

Doordat groothandel Derma Codes al meer dan 10 jaar expert is op het gebied van Lasers, ontharings- en afslankapparatuur hebben wij lage marketinginvesteringen nodig.
Hierdoor kunnen wij de Multi Cell cavitatie machine tegen een gunstig tarief aanbieden. Wil of kun je de Multi Cell cavitatie machine toch niet in één keer voldoen?
Dan biedt Derma Codes jou de gelegenheid om deze cavitatie machine tegen een zeer aantrekkelijk tarief in jouw afslank kliniek te gebruiken.

Wil het apparaat per dag, per week of per maand huren of een afbetalingsregeling treffen?
Dit is allemaal mogelijk! Je betaalt een vast huurbedrag per dag, per week of per maand. Bij het huren per maand voor een langere periode betaal je een eenmalige borg.
Zo kun je toch al aan de slag met de Multi Cell cavitatie techniek.  

Wanneer je na deze periode de Multi Cell cavitatie machine alsnog wilt aanschaffen, dan worden de huurbedragen en borgsom die tot dat moment zijn betaald afgetrokken van het aankoopbedrag. Mocht je na een jaar besluiten dat je de huur wilt beëindigen, dan krijg je de borg teruggestort op jouw rekening. Mits het apparaat in overeenstemming met de overeengekomen afspraken wordt geretourneerd.

Zo kun je zonder enig risico de Multi Cell cavitatie machine voor een korte of langere periode gebruiken in jouw afslank kliniek of salon!
Wil je meer informatie over het huren of leasen van de Multi Cell cavitatie machine? Neem dan contact met ons op via info@dermacodes.nl.

Garantie, service en onderhoud
Bij aanschaf van de Multi Cell cavitatie machine zit 2 jaar garantie inbegrepen.
Derma Codes adviseert altijd een jaarlijkse onderhoudsbeurt voor alle apparatuur. Hiervoor kun je contact opnemen met de afdeling service & onderhoud via sales@dermacodes.nl

 

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in:Alle vermelde prijzen zijn exclusief 21% BTW en verzendkosten. Er wordt geen minimum bestelorder en/of bestelgrootte gehanteerd.