Categorieën

PRO Diode Laser Black Label

PRO Diode Laser Black Label
PRO Diode Laser Black Label PRO Diode Laser Black Label PRO Diode Laser Black Label PRO Diode Laser Black Label PRO Diode Laser Black Label
Merk: DC Apparatuur
Model: PRO Diode Black Label
Prijs: €21.500,00 €17.200,00
Aantal:  
   - of toevoegen aan -   

Derma Codes introduceert: PRO Diode Laser Black Label

Maak kennis met de nieuwste generatie Laser machines voor definitief ontharen!
De nieuwste PRO Diode Laser Black Label van Derma Codes combineert verschillende magnetische opzetstukken waarmee je zelfs de kleinste gebieden kunt ontharen!

Ben jij op zoek naar een krachtige machine om permanente ontharingsbehandelingen aan te bieden? Dan is de PRO Diode Laser Black Label Laser dé oplossing voor in jouw kliniek! De PRO Diode Laser is speciaal ontwikkeld voor definitieve ontharingsbehandelingen en heeft een krachtige, geconcentreerde laserstraal. Het is wetenschappelijk bewezen dat je met de Diode Laser 75% sneller resultaat hebt dan met IPL. Hierdoor heb je ook aanzienlijk minder behandelingen nodig. Deze Diode Laser is dus een onmisbaar apparaat voor jouw ontharingspraktijk!

Behandelmogelijkheden

Definitief en veilig ontharen bij alle haarsoorten en haarkleuren middels 3 geïntegreerde golflengtes.


Waarom kiezen voor de PRO Diode Laser voor definitief ontharen?

 • De nieuwste techniek op het gebied van laserontharing
 • Prachtig design
 • Lichtgewicht handstuk van 300 gram!
 • Verschillende opzet tips met verschillende spotsizes. Hierdoor kun je iedere plaats op het gezicht en lichaam behandelen!
 • Geen kans op verbranding van de huid door de uitstekend gekoelde behandelkop van maar liefst 0 graden Celsius!
 • Grootste energieoverdracht en beste laserstraal kwaliteit
 • Permanente en pijnvrije ontharingsbehandelingen voor lichte tot zeer donkere huidtypes
 • Hoogwaardige servicekwaliteit en 2 jaar garantie
 • 20 millioen shots 
 • GRATIS privé opleiding door een huidspecialist t.w.v. € 500,- Inclusief theorieboek en handleiding
   

Hoe werkt de PRO Diode Laser?

Deze PRO Diode Laser haalt zijn energie uit meerdere hoog vermogen diodes (LED’s).  De Lasergenerator bevindt zich in de machine, en niet in het handstuk. Om deze rede is het handstuk super licht en sterk. Dit innovatieve ontwerp zorgt voor een goede energieverdeling, lange levensduur en eenvoudig onderhoud van de diode laser.

De Laser geeft gedurende een aantal milliseconden een lichtflits af aan de huid. Het licht wordt geabsorbeerd door de melanine (pigment) wat zich in de haar bevindt. Door de absorptie ontstaat warmteontwikkeling (circa 70-80 graden Celsius), die zich naar de bodem van de haarfollikel verplaatst. Hier ontwikkelt zich een gewenst stollingseffect en wordt de haarfollikel vernietigd.

Ook maakt deze ontharingslaser gebruik van de SHR, ofwel ‘IN-Motion™ techniek’. Dit betekent dat het handstuk continu in beweging wordt gehouden, en er herhaaldelijk korte pulsen afgegeven worden. Hierdoor wordt de haarfollikel geleidelijk aan opgewarmd om uiteindelijk vernietigd te worden. Zo kun je in 1 keer een groot behandeloppervlak snel en moeiteloos behandelen

Dankzij de SHR techniek zijn zelfs de donkere huidtypes uitstekend te behandelen en zijn behandelingen ook in de zomer mogelijk. Je kunt jouw ontharingslaser dus 365 dagen per jaar gebruiken!

808nm

De 808nm penetreert tot diep in de haarfollikel. Deze golflengte heeft een zeer hoge herhalingsfrequentie en een groot oppervlaktebereik, waardoor de behandelingsduur zelfs gehalveerd kan worden. De 808nm is zeer geschikt voor het definitief ontharen van het gehele lichaam en gelaat.
 

Technische specificaties

Model

Verrijdbaar model

Display

12 inch colour touchscreen

Golflengte

808 nM

Laser Power

2000 W

Energie

1-70 J/cm2

Pulsbreedte

Auto, 30 ms, 60 ms, 100 ms

Frequentie

1-10 Hz

Spotsize

5x6 mm, 12x12 mm, 12x20 mm, 12x28 mm, 12x36 mm

Koel systeem

Water + lucht + saffier contact cooling

Afmetingen machine

46 x 50 x 130 cm

Netto gewicht

50 kg

 

Huren of leasen
Voordelige huur- of leaseconstructie!

Doordat groothandel Derma Codes al meer dan 10 jaar expert is op het gebied van ontharingslasers, vaatlasers en afslankapparatuur hebben wij lage marketinginvesteringen nodig.
Hierdoor kunnen wij de PRO Diode Laser Black Label tegen een gunstig tarief aanbieden. Wil of kun je de PRO Diode Laser Black Label toch niet in één keer voldoen? Dan biedt Derma Codes jou de gelegenheid om deze laser tegen een zeer aantrekkelijk tarief in jouw laserkliniek te gebruiken.

Wil het apparaat per dag, per week of per maand huren of een afbetalingsregeling treffen? Dit is allemaal mogelijk! Je betaalt een vast huurbedrag per dag, week of maand. Bij het huren per maand voor een langere periode betaal je een eenmalige borg. Zo kun je toch al aan de slag met de PRO Diode Laser Black Label techniek.  

Wanneer je na deze periode de PRO Diode Laser Black Label alsnog wilt aanschaffen, dan worden de huurbedragen en borgsom die tot dat moment zijn betaald afgetrokken van het aankoopbedrag. Mocht je na een jaar besluiten dat je de huur wilt beëindigen, dan krijg je de borg teruggestort op jouw rekening. Mits het apparaat in overeenstemming met de overeengekomen afspraken wordt geretourneerd.

Zo kun je zonder enig risico de PRO Diode Laser Black Label voor een korte of langere periode gebruiken in jouw laserkliniek of bedrijf! Wil je meer informatie over het huren of leasen van de PRO Diode Laser Black Label? Neem dan contact met ons op via info@dermacodes.nl.
 


Garantie, service en onderhoud
Bij aanschaf van de PRO Diode Laser Black Label zit 2 jaar garantie inbegrepen.
Derma Codes adviseert altijd een jaarlijkse onderhoudsbeurt voor alle apparatuur. Hiervoor kun je contact opnemen met de afdeling service & onderhoud via sales@dermacodes.nl

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in:Alle vermelde prijzen zijn exclusief 21% BTW en verzendkosten. Er wordt geen minimum bestelorder en/of bestelgrootte gehanteerd.