Categorieën

Apparatuur

Producten 1 t/m 5 van 5 (1 pagina's)
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Hoofdmassage Apparaat Dreamforest
Dit spectaculaire hoofdmassage apparaat masseert hoofdpijn in slechts enkele minuten weg. De infraroodwarmte werkt stressverlagend en zeer ontspannend.
Bestellen
Favoriet
Vergelijken
€89,00
Infraroodlamp
De infraroodlamp Therap reinigt het lichaam grondig en heeft een positieve invloed op spier- en gewrichtspijn. De infraroodlamp heeft geen statief, maar een tafelklem.
Pressotherapie & Thermotherapie
Pressotherapie & Thermotherapie pak – HighTech serie Maak kennis met onze HighTech serie! De Multifunctionele Pressotherapie + Thermotherapie machine met touchscreen combineert 2 afslankbehandelingen in 1! Namelijk pressotherapie en...
Vibrating Body Massage Apparaat
Hét massageapparaat voor massages van het huidoppervlak en dieper gelegen vet- en spierweefsels. Werkt dieper en is aanzienlijk minder arbeidsintensief dan een manuele massage.
Infrawrap pressotherapiepak met infrarood
Professioneel compressietehrapiepak met infrarood voor o.a. afslankbehandelingen, detox en pijnbestrijding. Het pak geeft een stevige massage door middel van de continue aan- en afvoer van lucht. Afvallen zonder inspanning!

Meer informatie


Apparatuur

In jouw massagesalon of huidkliniek is het van belang dat je op de hoogte blijft van het massagenieuws. Ook is het belangrijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste High technologie op het gebied van huidverbetering en huidversteviging door middel van massage apparatuur. Dit vindt je allemaal bij Importeur & Groothandel Derma Codes In Rotterdam.

Importeur & Groothandel Derma Codes in Rotterdam importeert zelf de massage huidverbetering apparatuur zodat wij de kwaliteit en service van onze massageproducten kunnen garanderen. Alle massageapparatuur hebben een hoog afwerkingsniveau zodat wij garant staan voor vele jaren gebruik in jouw massage praktijk.

Groothandel & Importeur Derma Codes in Rotterdam heeft een groot assortiment met een goede kwaliteit aan; Massagestoelen - Massagebanken - Massagetafels - Massage Crème - Massage Olie - Massage Apparatuur - interieur voor massage praktijken en Hot Stones heaters.