Categorieën

Peelings

Kies een van onderstaande categorieen:

Meer informatie


Peelings

TCA Peeling
De TCA Peeling (Trichloorazijnzuur), een medium schil, is een van de goudnormen voor de behandeling van diverse huidaandoeningen. Trichloorazijnzuur schil chemische behandelingen kunnen gebruikt worden in verschillende concentraties, zo laag als 12% en zo hoog als 50%. Hoe hoger de concentratie, hoe dieper de huid schil, wanneer het gebruikt wordt in een gecontroleerde wijze. TCA peelings zorgt voor een verbetering van de productie van collageen en elastine in de huid en de beperking van de fijne lijntjes, acne littekens, donkere vlekken en een aantal andere voorwaarden. Ondiepe tatoeages zullen verlichten of zelfs afnemen (afhankelijk van de duisternis en de diepte van de tatoeage). Een medium TCA schil heeft een diepere penetratie, waardoor de huid schilt, terwijl de lichtere peelings van 12% een licht schilferen veroorzaken.

Trichloorazijnzuur of TCA is een organisch zuur. Het wordt verkregen door de reactie van azijnzuur met chloor in aanwezigheid van een geschikte katalysator. Hierbij worden drie waterstofatomen van azijnzuur vervangen  door chlooratomen.

Importeur & Groothandel Derma Codes in Rotterdam cosmetica producten voor de startende ondernemer, rubbermaskers, peeling maskers, verzorgende maskers, huid verjongende maskers, lichaamspakkingen, rubber lichaamspakkingen, behandelstoelen, goedkoop salon inrichting, microdermabrasie, carbon masker, werktafels, ontharingsproducten ok depil, kappersbenodigdheden, pedicure machine, permanente make-up apparaten, nieuwste gezichtsmaskers, nieuwste lichaampakkingen, TCA peeling.  

Carbon Therapie
Wat is Carboxy Mask? Met Carboxy Mask word er via een gezondheidstherapie in kuurvorm via de huid koolstofdioxide gas (CO2) toegediend. Deze eeuwen oude kuurvorm  werd in de koninklijke kuuroorden van Frankrijk voor mensen met een slechte doorbloeding gebruikt. Zij baadden in deze koolstofdioxide-rijke wateren om hun wondgenezing te bespoedigen. 

Momenteel wordt Carboxy Therapie met de Q Switch Laser ingezet voor verschillende vormen van huidverbetering o.a: het opheffen van fijne rimpels, verbeteren van de doorbloeding, verhogen van de collageenproductie, verbeteren van de elasticiteit in de huid, behandelen van schimmelnagels, behandelen van pigmentvlekken, behandelen en verbeteren van acne, littekenweefsel verbeteren, etc. Er zijn verschillende manieren van Carbon therapie mogelijk.