Categorieën

Weelko B-Equipment

Producten 1 t/m 9 van 9 (1 pagina's)
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Multifunctionele Beautytoren B-System
Met Multifunctionele Beautytoren Weelko is het mogelijk om jouw ideale beauty apparaat zelf samen te stellen. Je combineert de verschillende functies en komt zo tot een professionele tool die exact aansluit op jouw wensen en behandelaanbod!
F-311A Skin Scrubber
Met de Skin Scrubber kun je met behulp van geluidstrillingen verschillende anti-aging en huidverbeteringsbehandelingen uitvoeren. Klanten zien er jaren jonger uit en verlaten jouw salon met een stralende huid.
Bestellen
Favoriet
Vergelijken
€185,00
F-313A Galvanic
De Galvanic gebruik je voor iontoforese-behandelingen. Deze behandelingen verbreken de huidbarrière, waardoor je serums en werkstoffen dieper de huid in kunt brengen.
F-319A Microdermabrasie Diamant
Microdermabrasie Diamant is een unieke behandeling, waarbij diamantvormige kopjes het bovenste huidlaagje verwijderen. Dit maakt dode huidcellen los, vermindert huidaandoeningen en verstrakt de huid!
F-315A Borstelapparaat
Met de Borstelapparaat kun je verschillende reinigende, zuiverende en ontspannende behandelingen uitvoeren. Het borstelapparaat kun je los gebruiken, maar ook toevoegen aan jouw Beautytoren Imkos.
 F-312A Ultrasound
Met de Ultrasound Imkos kun je met behulp van geluidstrillingen serums en werkstoffen effectief en snel de huid insluizen. De Ultrasound is los te gebruiken, maar kan ook toegevoegd worden aan de Beautytoren Imkos.
F-314A High Frequency
De High Frequency is het perfecte apparaat als je zuiverende gezichtsbehandelingen wilt geven. Het apparaat is los te gebruiken, maar past ook in de Imkos Beautytoren.
F-316A Vacuüm & Spray
Met behulp van de glazen klokjes kun je verschillende vacuümbehandelingen voor het gelaat geven. Na de gezichtsbehandeling heeft de huid weer volume, is verbeterd en verjongd!
F-318A Hot & Cold Hammer
De Hot & Cold Hammer I beschikt over twee zijden die tegelijkertijd een andere temperatuur aannemen. Dit apparaat kun je los gebruiken, maar ook toevoegen aan jouw Beautytoren Imkos.

Meer informatie


Weelko B-Equipment

Weelko Beauty Apparatuur van  Derma Codes BV in Rotterdam in moderne design uitvoering. Eventueel leverbaar met bijpassende trolley, loupelamp en vapozone. 

Zie hieronder een overzicht van al onze weelko  Beauty aparatuur voor huidverbetering, huidverjonging en reiniging van de huid:

  • F-311A    Skin Scrubber                                
  • F-312A    Ultrasound                                                    
  • F-313A    Galvanic (Galvanische stroom)                                             
  • F-314A    High Frequency (Hoge Frequentie)                                     
  • F-315A    Roterende Borstels                                    
  • F-316A    Vacuum & Spray                                         
  • F-317A    2-in-1 Magic Gloves + BIO Skin Smoother                                         
  • F-318A    Cold & Hot Hammer                                  
  • F-319A    Microdermabrasie met diamanten    

  Zou je graag advies in huidverzorging willen of apparatuur kennis willen opdoen? Jolange-opleidingen en Groothandel Derma Codes in Rotterdam willen je hierbij graag adviseren. Met onze tips kunnen we er samen voor zorgen dat de kans op succes met jouw salon, praktijk of kliniek aanzienlijk wordt vergroot.

Importeur Groothandel Derma Codes in Rotterdam. Goedkope Behandelstoelen, Werkwagens, aanbieding IPL. Laser, Cavitatie, RF, Cryolipolyse, Q Switch Yag laser, Beauty Apparatuur, Microdermabrasie, Pedicure Stoelen, Werkkrukken, Salon interieur. Pedicure interieur, Kappers interieur. Massage Interieur.