Categorieën

Bentloni Beauty apparatuur

Producten 1 t/m 12 van 12 (1 pagina's)
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Multifunctionele Beauty Trolley Bentlos
Met Beauty Trolley Bentlos kun je jouw beauty module een professionele uitstraling geven. Tegelijkertijd is het een onmisbare werk tool, waarin je zelfs de handstukken en elektra van de apparatuur kunt wegwerken!
Multifunctionele Beauty Trolley Bentloni
In Beauty Trolley Bentloni kun je jouw 2 favoriete modules met verschillende behandelingsmogelijkheden in 1 apparaat verwerken. Inclusief loupelamp, vapozone en opbergruimte voor de handstukken en elektra!
F-336A Bentloni Microdermabrasie Kristal
Microdermabrasie Kristal verbetert de huid en verwijdert onzuiverheden. Het behandelkopje blaast micro-kristallen tegen de huid aan, waardoor dode huidcellen en vuil loskomen van de huid. Tegelijkertijd worden de dode huidcellen opgezogen. Geschikt voor e
F-331 Bentloni 5-in-1 Multi Equipment
Beschikt over 5 populaire functies voor o.a. anti-aging, huidverbeteringsbehandelingen en dieptereiniging. Met 1 investering jouw behandelingsaanbod aanzienlijk vergoten!
F-332 Bentloni 4-in-1 Multi Equipment
Beschikt over 4 populaire functies voor schoonheidsbehandelingen (anti-aging, huidverbeteringsbehandelingen en dieptereiniging).Hét compacte apparaat, waarmee je jouw behandelingsaanbod aanzienlijk vergroot!
F-333 Bentloni Radiofrequentie / Thermage
RF is een non-invasieve techniek, voor anti-aging en huidverbeteringsbehandelingen. De Radiofrequentie Bentloni is o.a. zeer effectief om de huid te verstevigen, verbeteren en het gezicht te contouren.
F-334 Bentloni 2-in-1 Multi Equipment
Bij Microdermabrasie Diamant verwijder je de opperhuid, zodat dode huidschilfers en onzuiverheden verdwijnen. Met de Skin Scrubber kun je de huid nog dieper reinigen en serums insluizen, waardoor het de ideale combinatie is voor gelaatsbehandelingen!
F-335 Bentloni Skin Scrubber
De Skin Scrubber Bentloni werkt op ultrasound. De trillingen van deze geluidsgolven kunnen zelfs de diepste onzuiverheden verwijderen!
F-335A Bentloni Skin Scrubber (Double)
De Skin Scrubber (Double) Bentloni heeft één behandelkop voor het gezicht en één voor het lichaam. De geluidstrillingen verwijderen zelfs de diepste onzuiverheden. Het ideale apparaat voor dieptereiniging van gezicht en lichaam!
F-336 Bentloni 2-in-1 Microdermabrasie
De 2-in-1 Microdermabrasie Diamant & Kristal biedt twee mogelijkheden om de huid te verbeteren en onzuiverheden te verwijderen. De huid verbetert, krijgt een stralende glans en egale teint!
F-336B Bentloni Microdermabrasie Diamant
Microdermabrasie Diamant is een unieke behandeling, waarbij diamantvormige kopjes het bovenste huidlaagje verwijderen. Dit maakt dode huidcellen los, vermindert huidaandoeningen en verstrakt de huid!
F-337 Bentloni Ultrasound
De Ultrasound Bentloni werkt met behulp van geluidstrillingen. Serums en werkstoffen worden dieper de huid ingesluisd en de aanmaak van collageen en elastine wordt gestimuleerd.

Meer informatie


Bentloni Beauty apparatuur

De Bentloni (MultiEquipment) Beauty Apparatuur van Importeur & Derma Codes in Rotterdam is uitgevoerd in elegant en modern design. Eventueel leverbaar met bijpassende trolley met lades en deurtjes, loupelamp en vapozone. 

Zie hieronder een overzicht van al onze Bentloni Beauty aparatuur voor huidverbetering, huidverjonging en reiniging van de huid:

 • F-330    5-in-1 Magic Gloves + BIO-Skin Smoother + High Frequency + Ultrasound + Galvanische stroom
 • F-331    5-in-1 Hot & Cold Hammer + High Frequency + Roterende borstels + Vacuum + Spray
 • F-332    4-in-1 Diamant Microdermabrasie + Ultrasound + Hot & Cold Hammer + Skin Scrubber
 • F-333    Radio Frequentie
 • F-334    2-in-1 Microdermabrasie en Skin Scrubber
 • F-335    Skin Scrubber
 • F-335A  Skin Scrubber double (twee scrubbers) 
 • F-336    2-in-1 Microdermabrasie (diamant en aluminium oxide kristallen)
 • F-336A  Microdermabrasie (aluminium oxide kristallen)
 • F-336B  Microdermabrasie (diamant)
 • F-337    Ultrasound

Zou je graag advies in huidverzorging of apparatuur kennis willen opdoen? Jolange-opleidingen en Groothandel Derma Codes in Rotterdam willen je hierbij graag adviseren. Met onze tips kunnen we er samen voor zorgen dat de kans op succes met jouw salon, praktijk of kliniek aanzienlijk wordt vergroot.

Importeur Groothandel Derma Codes in Rotterdam. Goedkope Behandelstoelen, Werkwagens, aanbieding IPL. Laser, Cavitatie, RF, Cryolipolyse, Q Switch Yag laser, Beauty Apparatuur, Microdermabrasie, Pedicure Stoelen, Werkkrukken, Salon interieur. Pedicure interieur, Kappers interieur. Massage Interieur.