Categorieën

Weelko Multi-Equipment

Producten 1 t/m 6 van 6 (1 pagina's)
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Multifunctionele Beauty Trolley Multilab
Met deze Beauty Trolley kun je jouw beauty salon een professionele uitstraling geven. Tegelijkertijd is het een onmisbare werk tool, waarin je zelfs de handstukken en elektra van je apparatuur kunt wegwerken!
Multifunctionele Beauty Trolley Kpsule
Met deze Beauty Trolley kun je jouw 2 favoriete modules met verschillende behandelingsmogelijkheden in 1 apparaat verwerken. Inclusief loupelamp, vapozone en opbergruimte voor de handstukken en elektra!
F-336A Microdermabrasie Kristal
Microdermabrasie Kristal verbetert de huid en verwijdert onzuiverheden. Het behandelkopje blaast micro-kristallen tegen de huid aan, waardoor dode huidcellen en vuil loskomen van de huid. Tegelijkertijd worden de dode huidcellen opgezogen. Geschikt voor e
F-335 Skin Scrubber
De Skin Scrubber Bentloni werkt op ultrasound. De trillingen van deze geluidsgolven kunnen zelfs de diepste onzuiverheden verwijderen!
F-335A Skin Scrubber (Double)
De Skin Scrubber (Double) Bentloni heeft één behandelkop voor het gezicht en één voor het lichaam. De geluidstrillingen verwijderen zelfs de diepste onzuiverheden. Het ideale apparaat voor dieptereiniging van gezicht en lichaam!
Bestellen
Favoriet
Vergelijken
€399,00
F-337 Ultrasound
De Ultrasound Bentloni werkt met behulp van geluidstrillingen. Serums en werkstoffen worden dieper de huid ingesluisd en de aanmaak van collageen en elastine wordt gestimuleerd.

Meer informatie


Weelko Multi-Equipment

De Weelko (MultiEquipment) Beauty Apparatuur van Importeur & Derma Codes in Rotterdam is uitgevoerd in elegant en modern design. Eventueel leverbaar met bijpassende trolley met lades en deurtjes, loupelamp en vapozone. 

Zie hieronder een overzicht van al onze Beauty aparatuur voor huidverbetering, huidverjonging en reiniging van de huid:

 • F-330    5-in-1 Magic Gloves + BIO-Skin Smoother + High Frequency + Ultrasound + Galvanische stroom
 • F-331    5-in-1 Hot & Cold Hammer + High Frequency + Roterende borstels + Vacuum + Spray
 • F-332    4-in-1 Diamant Microdermabrasie + Ultrasound + Hot & Cold Hammer + Skin Scrubber
 • F-333    Radio Frequentie
 • F-334    2-in-1 Microdermabrasie en Skin Scrubber
 • F-335    Skin Scrubber
 • F-335A  Skin Scrubber double (twee scrubbers) 
 • F-336    2-in-1 Microdermabrasie (diamant en aluminium oxide kristallen)
 • F-336A  Microdermabrasie (aluminium oxide kristallen)
 • F-336B  Microdermabrasie (diamant)
 • F-337    Ultrasound

Zou je graag advies in huidverzorging of apparatuur kennis willen opdoen? Jolange-opleidingen en Groothandel Derma Codes in Rotterdam willen je hierbij graag adviseren. Met onze tips kunnen we er samen voor zorgen dat de kans op succes met jouw salon, praktijk of kliniek aanzienlijk wordt vergroot.

Importeur Groothandel Derma Codes in Rotterdam. Goedkope Behandelstoelen, Werkwagens, aanbieding IPL. Laser, Cavitatie, RF, Cryolipolyse, Q Switch Yag laser, Beauty Apparatuur, Microdermabrasie, Pedicure Stoelen, Werkkrukken, Salon interieur. Pedicure interieur, Kappers interieur. Massage Interieur.