Categorieën

Q-Switched ND YAG Laser DC Apparatuur

Q-Switched ND YAG Laser DC Apparatuur
Q-Switched ND YAG Laser DC Apparatuur Q-Switched ND YAG Laser DC Apparatuur Q-Switched ND YAG Laser DC Apparatuur Q-Switched ND YAG Laser DC Apparatuur
Merk: DC Apparatuur
Model: 140050
Prijs: €5.599,00
Aantal:  
   - of toevoegen aan -   

Q-Switched ND YAG Laser DC Apparatuur

 

Meer dan 10 behandelingsmogelijkheden op 1 apparaat!

Ben jij een tattoo of beauty professional en wil je de Q-Switched ND YAG Laser kopen? Dat is een slimme keuze, want de investering heb je zo terugverdiend! Omdat de YAG Laser een grote verscheidenheid aan behandelingsmogelijkheden heeft, is dit apparaat multi-inzetbaar. De aanschaf van de Q-Switched ND YAG Laser van Derma Codes is het dus meer dan waard!

Tatoeages en permanente make-up

Ongewenste tattoos en PMU kun je veilig en effectief verwijderen met de Q-Switched ND YAG Laser. De resultaten van het nieuwste Q-Switched ND YAG Laser Tattoo Removal System zijn verbluffend. Met de verschillende golflengtes verwijder je elke inktkleur. Door de hoge lichtintensiteit worden de inktdeeltjes afgebroken, waardoor de inkt verbleekt en een gave huid tevoorschijn komt. De Q-Switched ND YAG Laser van Derma Codes is daarom de perfecte aanvulling voor in jouw tattooshop of PMU-studio.

Couperose

Couperose zijn verwijde bloedvaatjes die niet meer in staat zijn om het bloed voort te stuwen. Deze gesprongen adertjes kunnen zichtbaar worden als rode lijntjes op de wangen, kin, neus, hals of het decolleté. Hoewel couperose onschuldig is, vinden veel mensen het toch ontsierend. De verwijde haarvaatjes zijn lastig te camoufleren en kunnen in sommige gevallen zelfs pijnlijk zijn. Omdat de gesprongen bloedvaatjes geen functie meer hebben, kun je ze veilig en permanent verwijderen met de YAG Laser.

Pigmentvlekken

Pigmentvlekken ontstaan meestal op lichaamsdelen die veel zijn blootgesteld aan de zon zoals het gezicht, hals, decolleté en handen. Pigmentvlekken kunnen ook ontstaan door hormoonveranderingen, gebruik van bepaalde medicijnen, anticonceptie of het ouder worden. De YAG Laser is zeer doeltreffend bij de behandeling van pigmentvlekken, waardoor ze verdwijnen en geen obstakel meer vormen voor jouw klanten!

Huidverjonging en huidverbetering

De effecten van huidveroudering ontstaan onder andere door het verlies van vocht en collageen. De elasticiteit vermindert en rimpels verschijnen. Met de Q-Switched ND YAG Laser kun je met behulp van de Carbon Laser Peeling de effecten van huidveroudering effectief aanpakken. Met de speciale trenbolone carbon lens dringt de warmte van de YAG Laser door tot de dieper gelegen huidlagen. Dit stimuleert de aanmaak van collageen, waardoor er huidverstrakking plaatsvindt en rimpels aanzienlijk verminderen. Ook kun je met de Carbon Laser Peeling de conditie van de huid enorm verbeteren. Grove poriën verminderen, diffuse roodheid verdwijnt en de huid gaat weer stralen!

Acne en littekentjes

De energie van de 1064nm golflengte wordt nauwelijks geabsorbeerd door het water in onze huid, maar pas vrijgegeven in de diepe lagen van de dermis. Hierdoor kan deze krachtige golflengte de talgklieren in het gelaat opwarmen en de productie van talg verminderen. De resultaten van deze anti-flammatoire behandeling zijn verbluffend en zorgen voor een zichtbare verbetering van de huid. Ook littekens vervagen of verdwijnen zelfs na een YAG Laser behandeling.

Schimmelnagels

Er zijn verschillende middeltjes tegen schimmel- en kalknagels op de markt, maar deze helpen vaak niet of nauwelijks. Met behulp van de Carbon Laser Peeling dringt de Q-Switched ND YAG Laser tot diep in de nagel door. Hierdoor heeft de nagelschimmel geen schijn van kans meer en verdwijnt!

 

Technische specificaties

 • Vermogen: 650W
 • 7.4 inch kleuren touchscreen
 • Afmetingen: 52 x 39 x 37 cm
 • Netto gewicht: 28 kg
 • Bruto gewicht: 30 kg
 • Golflengte 1064nm en 532nm
 • Puls energie: 1600mJ
 • Pulsbreedte: 6nS
 • Frequency: 1-6 HZ
 • Krachtig koelsysteem: lucht + water + halfgeleide
 • Voltage: 110/220V
 • 600.000 flitsen per lamp
 • Safety systeem: noodknop
 • 12 maanden fabrieksgarantie

 

Huren of leasen

Huren of leasen
Voordelige huur- of leaseconstructie!

Doordat groothandel Derma Codes al meer dan 10 jaar expert is op het gebied van Lasers, ontharings- en afslankapparatuur hebben wij lage marketinginvesteringen nodig.
Hierdoor kunnen wij de
Q-Switched ND YAG Laser tegen een gunstig tarief aanbieden. Wil of kun je de Q-Switched ND YAG Laser toch niet in één keer voldoen?
Dan biedt Derma Codes jou de gelegenheid om deze YAG Laser machine tegen een zeer aantrekkelijk tarief in jouw Laserkliniek te gebruiken.


.  Wanneer je na deze periode de Q-Switched ND YAG Laser alsnog wilt aanschaffen, dan worden de huurbedragen en borgsom die tot dat moment zijn betaald afgetrokken van het aankoopbedrag. Mocht je na een jaar besluiten dat je de huur wilt beëindigen, dan krijg je de borg teruggestort op jouw rekening. Mits het apparaat in overeenstemming met de overeengekomen afspraken wordt geretourneerd.

Zo kun je zonder enig risico de
Q-Switched ND YAG Laser voor een korte of langere periode gebruiken in jouw Laserkliniek of salon!
Wil je meer informatie over het huren of leasen van de
Q-Switched ND YAG Laser? Neem dan contact met ons op via info@dermacodes.nl.

Garantie, service en onderhoud
Bij aanschaf van de 
Q-Switched ND YAG Laser zit 2 jaar garantie inbegrepen.
Derma Codes adviseert altijd een jaarlijkse onderhoudsbeurt voor alle apparatuur. Hiervoor kun je contact opnemen met de afdeling service & onderhoud via sales@dermacodes.nl

 

  

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in:Alle vermelde prijzen zijn exclusief 21% BTW en verzendkosten. Er wordt geen minimum bestelorder en/of bestelgrootte gehanteerd.