Categorieën

DC Apparatuur Q Switched Yag laser

DC Apparatuur Q Switched Yag laser
DC Apparatuur Q Switched Yag laser DC Apparatuur Q Switched Yag laser DC Apparatuur Q Switched Yag laser DC Apparatuur Q Switched Yag laser
Merk: DC Apparatuur
Model: 140050
Prijs: €5.599,00
Aantal:  
   - of toevoegen aan -   

Nieuwste generatie DC Apparatuur  Q Switched Yag Laser 

Yag laser geschikt voor:

  • Tattoo  / PMU
  • Couperose
  • Ouderdomsvlekken
  • Diepte reiniging
  • Huidverjonging
  • Acne
  • Littekentjes 
  • Schimmelnagel behandeling 

Op dit moment worden met de Q-Switched Nd YAG laser de beste resultaten behaald. Deze  Q-Switched Nd YAG laser staat voor een minder pijn, ongemak of bijwerkingen. De Q-Switched Yag-laser werkt volgens het principe van de selectieve fotothermolyse.

De resultaten met de nieuwste Q-Switch Nd YAG LASER TATTOO REMOVAL SYSTEM zijn verbluffend, de behandelde plaatsen laten nauwelijks of geen sporen achter van behandeling van een tattoo, pigmentvlekken of een couperose verwijdering. Teveel problemen kwamen met de oude Yag-laser voor, huidbeschadiging, verbranding noem maar op soms waren de problemen niet te overzien. Met de Q-Switch Nd YAG LASER TATTOO REMOVAL SYSTEM professioneel de behandelingen uitvoeren kan daardoor beschadigingen vrijwel uitgesloten worden.

Tatoeages:
Ideaal voor het verwijderen van tattoo en permanent make-up pigmenten in de huid, bijvoorbeeld: zwarte, blauwe, bruine en rode tattoo pigmenten.
Deze laser verwijdert misvormde of niet meer gewenste wenkbrauwlijnen, liplijnen, ooglijnen, body tattoo couperose en pigmentvlekken.

Couperose:
Couperose wordt veroorzaakt doordat de wanden van de haarvaatjes in je gezicht verslapt zijn. Het vaatje is verwijd en niet meer in staat het bloed voort te stuwen. De vaatjes worden zichtbaar als rode lijntjes onder het huidoppervlak waardoor de huid rood kleurt. Het komt vaak voor op de wangen en neus, maar ook op grotere delen van het gezicht en op het decolleté. Niet echt heel erg mooi! Omdat chronisch verwijdde vaatjes niet meer functioneren, kunnen ze veilig worden verwijderd door middel van een laserbehandeling.

Pigmentvlekken:
Pigmentvlekken ontstaan meestal op plaatsen die veel zijn blootgesteld geweest aan de zon, zoals het gezicht, hals, decolleté en de handen. Maar ook kan de cliënt pigmentvlekken krijgen door hormoonveranderingen, gebruik van bepaalde medicijnen, de anticonceptiepil of het ouder worden.
Onder andere de Q-Switch Nd YAG laser werkt zeer doeltreffend op pigmentvlekken.

Huidverjonging:
Huidveroudering ontstaat onder andere door het verlies aan collageen en vocht. De elasticiteit vermindert en rimpels kunnen zich vormen. Externe factoren die een rol spelen bij een versnelde huidveroudering zijn o.a. overmatig zonnen, stress, slechte eetgewoonten en luchtvervuiling.

Wat gebeurt er tijdens de laserbehandeling?
De laserbehandeling behandelt kleine stukjes van de huid. De niet behandelde stukjes huid zetten het herstelmechanisme van de huid aan om nieuw collageen te vormen. De laser activeert de huid om op een natuurlijke manier lichaamseigen collageen te maken, zodat de huid zich weer kan verjongen. De elasticiteit van de huid neemt toe en de textuur verbetert. Het laserlicht kan als lichte prikjes worden ervaren. Gevoelige gebieden kunnen voor behandeld worden met een verdovende crème.

Acne en littekens:
De energie van de 1064 nm golflengten wordt bijna niet geabsorbeerd door het water in onze huid. Maar wordt vrijgegeven in de diepe lagen van onze dermis. Waardoor deze golflengten de talgklieren in ons gelaat opwarmen en doen 'schrikken' en de productie van talg vermindert. Dit resulteert tot goede resultaten op vlak van acne en litteken vermindering.

Door de extra speciale carbonlens!
De carbon laser peeling is een effectieve methode voor het verwijderen van rimpels, grove poriën, acne en littekentjes, schimmelnagels en het herstellen van een vette huid, De carbon laser werkt ook van binnenuit de huid; het stimuleert de huid waar elasticiteit ontbreekt. Zowel de opperhuid als het bindweefsel van de lederhuid wordt sneller vernieuwd, de huid verstevigt en fijne lijntjes verminderen. Een behandeling voor huidverjonging / huidverbetering geeft met een laser met carbon al na één keer resultaat. Het is een veilige en vrijwel pijnloze Yag carbon laser behandeling. Jouw cliënt kan gelijk haar dagelijkse bezighouden voortzetten.

Technische eigenschappen:

·         Golflengte 1064nm en 532nm

·         Pulse Windt 3.5ns

·         Pulse Energie  1000mj

·         Pulse Frequency 1,2,3,4,5,6 HZ

·         Vermogen 400 watt

·         7.4 inch lcd  kleuren touchscreen.

·         600.000 flitsen per lamp.

·         Safety systeem : nood knop

·          CE  gekeurd

·         Watergekoeld

·         Afmetingen  445mm x 350mm x 325 mm, gewicht 13,5 kg  AC 220 volt

 

Inclusief bezorgen en een opleiding Yag laser bij Jolange te Rotterdam of op locatie. Het is noodzakelijk om een speciale training Yag laser (gratis bij afname) te volgen om veilig en hygiënisch te kunnen werken.

Marketingondersteuning:

Technische ondersteuning,

1 Jaar fabrieksgarantie met gratis vervangingsservice.

Geen maandelijkse service kosten

Jaarlijkse onderhoudsbeurt 

Huren & koop

Om  je toch de gelegenheid te geven met deze techniek te beginnen heeft Derma Codes een zeer voordelige huur/koop constructie zonder rente .Voor slechts €233.00 per maand en een eenmalige borg van €2799.00 kan je nu de nieuwe DC Apparatuur Q Switched Yag laser een jaar lang huren. Wanneer je na een proefperiode van een jaar besluit de DC Apparatuur Q Switched Yag laser te houden worden de tot dan toe betaalde huurbedragen van het aankoopbedrag afgetrokken. Mocht je na een jaar besluiten dat je de huur wilt beëindigen dan word je borg van €2799.00 terug gestort op jou rekening Zo kan je zonder enig risico testen of jouw instituut klaar is voor een volgende professionele stap.

 

De prijs is inclusief:

- Een opleiding SHR van Jolange Opleidingen in Rotterdam. Het is noodzakelijk om een speciale training te volgen om veilig en hygiënisch te kunnen werken.
- Technische ondersteuning.

-Geld alleen bij aankoop van apparaat en niet bij huur/koop constructie.

 

  

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in:Alle vermelde prijzen zijn exclusief 21% BTW en verzendkosten. Er wordt geen minimum bestelorder en/of bestelgrootte gehanteerd.