Categorieën

Wenkbrauw- & Wimperextensions

Kies een van onderstaande categorieen:

Producten 1 t/m 2 van 2 (1 pagina's)
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Blink Signature Mink Wimperextensions
Selecteer de gewenste krul, dikte en lengte van de wimperextension.    Wat zijn het? One by One kunstwimpers staan garant voor de natuurlijke wimperverlenging en zijn haast niet van echte wimpers te onderscheiden. De Signature Mink wim...
Everlash Spread Wimperextensions (Plukjes)
Wat zijn het? Semi Permanente Wimperextensions. Meerdere syntetische wimperhaartjes netjes van elkaar gespreid en met elkaar verbonden via een plukje. Ze worden dan ook wel Spread Extensions genoemd. De meest polulaire wimperextensions omdat ze ...

Meer informatie


Wenkbrauw- & Wimperextensions

Wenkbrauw- & Wimperextensions
Een verlenging van de natuurlijke wimpers en wenkbrauw om een volle(re) bos wimpers en/of wenkbrauwen te creeeren. Maar waar kies je voor? Kiest je voor de one-by-one techniek of voor de spread wimperextensions? Hoe gebruik je de producten en waarom? Zie hieronder een kort overzicht van de prodcuten die Derma Codes aanbiedt. Voor uitgebreide informatie klik je op het product. Hier wordt uitgelegd wat het is, wat het doet en hoe je het dient te gebruiken om een optimaal resultaat te creeeren. 

Everlash Spread Wimperextensions (Plukjes techniek)
Met Everlash wimperextensions bereik je een mooie volle bos lange wimpers. Met deze wimperextensions die op de natuurlijke wimpers zijn aangebracht kan je gewoon zwemmen, douchen, slapen en naar de sauna gaan. De Everlash Spread Wimperextensions blijven 2 tot 4 weken zitten.

Everlash benodigdheden: 
Everlash Lijm
Everlash Solvent 
En algemene extensions benodigdheden, zie lijst onderaan deze pagina.

Blink Signature Mink Wimperextensions (One by One techniek)
One by One kunstwimpers staan garant voor de natuurlijke wimperverlenging en zijn haast niet van echte wimpers te onderscheiden. De Signature Mink wimperextensions worden één voor één tussen de wimpers geplaatst. De Blink Signature Mink wimperextensions kunnen tot negen weken blijven zitten.

Blink Signature Mink Wimperextensions (One by One techniek) benodigdheden: 
Blink Wimperextension lijm: zie Benodigdheden
Silicone Pad
Wimper Tape
Lijmsteen

En algemene extensions benodigdheden, zie lijst onderaan deze pagina.

Blink B. Brow Extension Wenkbrauwextensions (One by One techniek)
Fijne wenkbrauwhaartjes (niet van echt te onderscheiden) worden één voor één bevestigd aan de eigen wenkbrauwhaartjes of op de huid! Als wenkbrauwextensions specialist maak je de wenkbrauwen voller en mooier met de juiste wenkbrauwkleur en vorm. Met Blink B. Brow extensions creëer je wenkbrauwen die niet van echt zijn te onderscheiden. De B. Brow wenkbrauw extensions blijven ongeveer 2 weken zitten. 

B. Brow Primer
B. Brow Glue 
Lijmsteen
B. Brow Remover
En algemene extensions benodigdheden, zie lijst onderaan deze pagina.

Algemene Benodigdheden Wenkbrauw- en Wimperextensions:
Lash Primer
Speciale Make-Up Remover
Micro Brush Applicators
Pincet gebogen bek
Pincet spitse punt
Wimperkrultang
Mascara voor wimperextensions
Luchtpompje
Blink Lint Free Eye Pads
Poditowels
Bandana