Categorieën

Ultrasound

Producten 1 t/m 1 van 1 (1 pagina's)
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
DC Apparatuur BV  HIFU (High Intensity Focused Ultrasound)
High Intensity Focused Ultrasound (HIFU) HIFU technologie is de nieuwste trend in het gebied van beauty en wellness. En de Derma HIFU is de beste en meest gecontroleerde machine verkrijgbaar. Verbeter de huidconditie en krijg een strakkere, frissere...

Meer informatie


Ultrasound

Wat doet Ultrasound? 
Ultrasoon huidverbetering apparatuur zijn zeer hoge geluidsgolven die voor het menselijke oor niet hoorbaar zijn. Deze geluidsgolven wekken trillingen op die effectief toegepast kunnen worden bij gezichtsbehandelingen. De ultrasound heeft diverse effecten op de huid. Door de energie van de ultrasoon golven en de warmteontwikkeling wordt de cel metabolisme gereactiveerd door stimulatie van de fibroblasten. De doorlaatbaarheid van de huid wordt verhoogd waardoor actieve werkstoffen beter in de huid kunnen worden gebracht. Door de trillingen die de ultrasoon maakt ontstaan er in de huid moleculaire wrijvingen, waardoor verharde of verkleefde vezelstructuren verminderen. Andere toepassingen van continue of pulserend ultrasoon geluid zijn spierontspanning, pijnvermindering, betere doorbloeding en bevordering van het regeneratievermogen van de huid. Tenslotte heeft ultrasoon ook een drainerende werking.

Wat doet HIFU?
HIFU staat voor "High Intensified Focused Ultrasound"  De nieuwe HIFU technologie zorgt voor lifting en het verstevigen  van de huid in het gezicht en op het lichaam. Dankzij de Derma HIFU is er nu een effectief alternatief voor een facelift  zonder snijden nu veilig en pijnloos mogelijk.  Bij de HIFU therapie worden op niet invasieve wijze, via gericht ultrageluid, energiepulsen in de diepere lagen van de huid afgegeven. Hierdoor wordt de natuurlijke aanmaak van collageen in de huid gestimuleerd waardoor de huid langzaam gelift wordt. Na enkele maanden is een strakkere huid zichtbaar met een fris en verjongend aspect en een zichtbaar verbeterde huidconditie. Direct na de HIFU behandeling kunnen de dagelijkse bezigheden worden hervat. Er is geen hersteltijd nodig. Door de lift van de wenkbrauwen krijg je een opener, uitgeruste en frissere blik. De huidstructuur wordt gladder, je krijgt fijnere poriën, en een stevigere huid, zonder dat deze onaangenaam of dik aanvoelt. De slaaplijnen verdwijnen en de neus-lip-plooi wordt iets minder diep.