Categorieën

Radio Frequentie

Meer informatie


Radio Frequentie

Wat doet radio frequentie?
Geeft een verstevigend en een huid verjongend effect.
Door radiofrequente golven in de huid toe te passen ziet men de huid aanzienlijk verstrakken. Een RF behandeling geeft warmte in de huid het krimpt het collagene weefsel waardoor de huid weer verstrakt. De radiofrequente trillingen verwarmen het vocht in het weefsel, daardoor wordt het vet van binnenuit verwarmd, zonder dat het oppervlak wordt verbrandt.

RF Fractional & Pixel RF
Botox kent een nieuwe concurrent: het RF Fractional & Pixel RF apparaat van Derma Codes. Een mooie, stevige, egale en stralende huid zonder snijden of injecteren wie wil dit nou niet? De RF Fractional & Pixel RF behandeling zorgt voor een stevige huid, verbetert de kwaliteit van het collageen (dit zorgt voor een elastische en soepele huid) en herstelt gezichtscontouren. Bij Life & Cooking, Hart van Nederland en Oprah Winfrey werd er al uitgebreid aandacht besteed aan de verbluffende resultaten die het RF Fractional & Pixel RFapparaat geeft.

Een RF Fractional & Pixel RF  behandeling is geschikt voor het zowel het gelaat als het lichaam en geschikt voor elk huidtype, de behandeling is uiterst geschikt voor:

  • Huidverjonging

  • Huidversteviging

  • Huidverbetering

  • Afslanken

Wat is RF Fractional & Pixel RF
Een RF Fractional & Pixel RF behandeling wordt uitgevoerd met een koelingssysteem. Een gecontroleerde hoeveelheid radiofrequente (RF) energie word afgegeven door een unieke RF Fractional & Pixel RF handstuk, dit handstuk verwarmt gelijkmatig bij ieder contact met de huid een grote hoeveelheid collageen in de dieper gelegen huidlagen. Tegelijkertijd wordt de buitenste laag van de huid beschermd door koeling. Deze diepe gelijkmatige verwarming zorgt voor onmiddellijke versteviging van de huid doordat het colageen gestimuleerd word samen te trekken, daarnaast word het natuurlijke genezingsproces geactiveerd waardoor het omliggend weefsel word geactiveerd nieuwe collagene vezels te vormen. het resultaat is direct al zichtbaar maar na 6 maanden is de aanmaken van het nieuwe colageen geheel voltooid en het resultaat optimaal.

Er zijn geen producten in deze categorie.