Categorieën

PicoSecond Laser

PicoSecond Laser
PicoSecond Laser PicoSecond Laser PicoSecond Laser PicoSecond Laser PicoSecond Laser PicoSecond Laser
Merk: DC Apparatuur
Model: PicoSecond
Prijs: €8.800,00
Aantal:  
   - of toevoegen aan -   

DC Apparatuur introduceert; De PicoSecond Laser

De PicoSecond laser is razendsnel, doordat de laser maakt gebruik van ‘picoseconden’ in plaats van ‘nanoseconden’. Door het hoge vermogen geeft de  picosecond laser zeer snelle en effectieve behandelingen. Ook maakt de PicoSecond gebruik van een ultrakorte pulsduur, waardoor er geen kans is op verbranding van de huid. De PicoSecond Laser is pijnloos en veilig in te zetten voor behandelingen bij zeer lichte tot zeer donkere huidtypes.

Behandelmogelijkheden met de PicoSecond Laser

 • Verwijderen van alle kleuren tatoeages en PMU
 • Verwijderen van epidermaal en dermaal pigment
 • Huidverbeteringsbehandelingen
 • Huidverjongingsbehandelingen
 • Behandelen van schimmelnagels
   

Waarom kiezen voor PicoSecond Laser van Derma Codes

 • De beste Laser op het gebied van tattooverwijdering en huidverbetering!
 • Snelste en veiligste behandelmethode
 • Geen littekens of verbranding van de huid
 • Geschikt voor alle huidtypen en inktkleuren
 • Hoogwaardige servicekwaliteit en 2 jaar garantie
 • GRATIS opleiding door een huidspecialist t.w.v. €415,-. Inclusief theorieboek en handleiding.
   

Hoe werkt de PicoSecond Laser?

De PicoSecond Laser, met een prachtig design, heeft als enige Picolaser een drievoudige golflengte van 1064, 755 en 532 nanometer. Waardoor je alle kleuren van tattoo inkt en PMU pigmenten moeiteloos uit de huid kan verwijderen. De PicoSecond laser maakt gebruik van ‘picoseconden’ in plaats van ‘nanoseconden’. De ultrakorte pulsen zorgen voor vergruizing van de inktdeeltjes, zonder bijwerkingen of littekens. Ook heeft de klant geen last van dagenlange roodheid en vervelling.
Dit verhoogt het behandelcomfort en maakt de behandeling meer efficiënt! Bij een traditionele YAG Laser zijn groene en blauwe kleuren niet te verwijderen. De PicoSecond Laser doet dit probleemloos!
 

Wat kan de PicoSecond Laser nog meer?

Een PicoSecond Laser is niet alleen geschikt voor het verwijderen van tatoeages, maar geeft ook zeer mooie resultaten bij huidverjonging, grove poriën, pigmentvlekken en melasma, zoals een bijvoorbeeld een pigmentsnor.

Of een zogenaamde ‘Black Doll Treatment’, welke zorgt voor verkleining van de poriën, verbetering van acne littekens, verwijdering van dode huidcellen, stimulatie van collageen aanmaak, vermindering van rimpeltjes en maakt de huid gladder en strakker. Simpel gezegd zorgt de Laser voor een gecontroleerde huidschade, zowel door een oppervlakkige verdamping van de opperhuid, als de dieper gelegen huidlagen. En dat stimuleert allerlei processen in de huid, van een betere celvernieuwing tot versnelde collageenaanmaak.

De behandelingsduur en het totaal aantal behandelingen is veel korter dan bij een een traditionele
Q-Switch YAG Laser. Waar je bij een Q-Switch YAG Laser 5 tot 10 behandelingen nodig hebt, heb je bij de PicoSecond laser slechts 2 tot 4 behandelingen nodig! De resultaten zijn aanzienlijk beter, geen brandwonden en of littekens Dit verkort de behandel- en hersteltijd aanzienlijk, met een snel en effectief resultaat als gevolg!


Technische specificaties

Power 800 W
Energy 800 MJ -1064 nm; 500 MJ - 532 nm /755 nm
Pulse Energy 1064-800 mj, 532-500 mj,755-500 mj
Frequentie 1-15 Hz
Pulsbreedte < 6 ns
Koelsysteem Interne water circulatie + air cooling
Voltage 220 V / 110 V
Afmetingen machine 49 x 59 x 67 cm
Nettegewicht 23,5 kg
Transportverpakking Aluminium behuizing


Huren of leasen
Voordelige huur- of leaseconstructie!

Doordat groothandel Derma Codes al meer dan 10 jaar expert is op het gebied van Lasers, ontharings- en afslankapparatuur hebben wij lage marketinginvesteringen nodig.
Hierdoor kunnen wij de PicoSecond Laser tegen een gunstig tarief aanbieden. Wil of kun je de PicoSecond Laser toch niet in één keer voldoen?
Dan biedt Derma Codes jou de gelegenheid om deze laser tegen een zeer aantrekkelijk tarief in jouw laserkliniek of salon te gebruiken.

Wanneer je na deze periode de PicoSecond Laser alsnog wilt aanschaffen, dan worden de huurbedragen en borgsom die tot dat moment zijn betaald afgetrokken van het aankoopbedrag. Mocht je na een jaar besluiten dat je de huur wilt beëindigen, dan krijg je de borg teruggestort op jouw rekening. Mits het apparaat in overeenstemming met de overeengekomen afspraken wordt geretourneerd.

Zo kun je zonder enig risico de PicoSecond Laser voor een korte of langere periode gebruiken in jouw laserkliniek of bedrijf!

Wil je meer informatie over het huren of leasen van de PicoSecond Laser? Neem dan contact met ons op via info@dermacodes.nl.

Garantie, service en onderhoud
Bij aanschaf van de PicoSecond Laser zit 2 jaar garantie inbegrepen.
Derma Codes adviseert altijd een jaarlijkse onderhoudsbeurt voor alle apparatuur. Hiervoor kun je contact opnemen met de afdeling service & onderhoud via sales@dermacodes.nl

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in:Alle vermelde prijzen zijn exclusief 21% BTW en verzendkosten. Er wordt geen minimum bestelorder en/of bestelgrootte gehanteerd.