Vacatures

Commercieel Medewerker (32-40 uur, Topbedrijf in de Beauty)

Werken voor een topbedrijf uit Rotterdam in de beauty? Bouwen aan de toekomst van jezelf en dat van de organisatie? Werken met leuke collegiale collega’s? En onder uitstekende voorwaarden? Wellicht zijn wij dan opzoek naar jou! Groothandel Derma Codes B.V. is opzoek naar een enthousiaste medewerker binnendienst voor 32-40 uur.

Over ons:

Derma Codes is dé vakgroothandel voor schoonheid en verzorgingsproducten. Wij importeren op internationaal gebied de beste producten en distribueren vanuit Rotterdam, zowel onze kennis als de door ons geselecteerde producten. Wereldwijd bezoeken we vakbeurzen waar we de beste producten uitzoeken en op zoek gaan naar de nieuwste trends zodat, jij deze kunt inzetten voor onze klanten. De productlijn omvat zowel schoonheid- en verzorgingsproducten, maar wij leveren ook de beauty apparatuur, behandelstoelen en inrichting voor pedicures, kappers en schoonheidsspecialisten.

Derma Codes B.V. maakt onderdeel uit van de RZJ Holding B.V. waar ook o.a. Jolange Opleidingen B.V. onder valt. Je zult je voorlopig enkel concentreren op de werkzaamheden bij de groothandel.

Wat zijn je belangrijkste taken?

Wie ben jij?

Wat wij zoeken:

Je hebt minimaal een afgeronde MBO opleiding (met minimaal HBO werk- en denkniveau) in een economische/commerciële richting en enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie;

Wat bieden wij:

Wij bieden een uitdagende en informele werkomgeving in Rotterdam Overschie, met veel mogelijkheden om te groeien en te ontwikkelen. Ons moderne en aantrekkelijke kantoor heeft uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer en beschikt over gratis parkeerplekken.

Je komt te werken in een enthousiast team, met ambitieuze doelstellingen. Hierbij krijg je veel verantwoordelijkheid en er is ruimte voor eigen initiatief. Ook niet geheel onbelangrijk de voorwaarden: Een marktconform salaris (€ 2.100 – € 2.700 bruto per maand op basis van ervaring);

Ben jij de commerciële medewerker binnendienst die wij zoeken? Dan ben je meer dan welkom om te solliciteren bij dit toffe bedrijf!

Soort dienstverband: Voltijd, Deeltijd, Bepaalde Tijd, Onbepaalde Tijd

Salaris: €2.100,00 tot €2.750,00 /maand

Ervaring:

Taal:

Mail je CV en motivatiebrief naar: jolanda.jagt@jolange-opleidingen.nl