Vacatures

Vacature Allround Medewerker

Ben jij een op zoek naar een veelzijdige functie in een gezellig informeel bedrijf waar jij al jouw opgebouwde kennis en creativiteit in kwijt kunt? Ben jij zelfverzekerd en niet bang om te zeggen waar het op staat en kom je graag met nieuwe ideeën die jij zelfstandig kunt uit werken? Heb jij kennis, ervaring en/of affiniteit met de beauty- en wellness branche? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou!

Derma Codes is per direct op zoek naar iemand met HBO werk- en denkniveau die ons team 40 uur per week komt versterken. Wij zoeken een administratieve duizendpoot die met zijn ervaring en kennis op het gebied verkoop, inkoop, orderafhandeling en voorraadbeheer onze groothandel en webshop naar een hoger niveau kan tillen. Wij verwachten van jou dat jij kritisch kijkt naar ons bedrijf en jouw expertise inzet om onze werkwijze en gang van zaken te optimaliseren.

Naast het aanbrengen van verbeteringen gaan alle dagelijkse werkzaamheden gewoon door. Denk hierbij aan het afhandelen van orders van de webshop; het verzendklaar maken en versturen van pakketjes; het beantwoorden van de telefoon; het ontvangen en adviseren van klanten; het plaatsen van nieuwe producten in de webshop en het schrijven van teksten hierbij en het maken van productfoto’s. Je gaat ook onderhandelen over prijzen bij de leverancier of fabrikant; onze voorraad bijhouden en de financiële administratie ondersteunen (denk aan inboeken facturen, koppelen betalingen, factureren en reclameren) Er moet marktonderzoek gedaan worden en gaat op zoek naar de nieuwste producten, apparatuur, behandelingen en trends op het gebied van hair, wellness en beauty. Kortom, bij Derma Codes is geen dag hetzelfde!

Onze eisen

- Woonachtig in omgeving Rotterdam

- HBO werk- en denkniveau.

- Kennis en passie voor Hair

- Beauty & Wellness

- Ervaring met CRM Systeem, kennis van Snelstart is een pré

- Uitgebreide kennis van Word, Excel, Powerpoint en Outlook

- Minimaal 5 jaar werkervaring in soortgelijke functie

- Uitstekende beheersing Nederlands in woord en geschrift

- Goede beheersing Engels in woord en geschrift, Duits is een pré

- Aantoonbare Inkoop- en verkoop ervaring

- Ervaring met het doen van marktonderzoek

- Kennis van grafisch vormgeven is een pré

Werkzaamheden

- Inkoop

- Verkoop

- Ondersteuning financiële administratie (factureren, reclameren, inboeken, koppelen)

- Voorraadbeheer

- Geven van verkooptrainingen aan personeel

- Webshop (afhandeling bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van bestellingen, telefonische en schriftelijk klanten te woord staan over status van bestelling, plaatsen nieuwe producten enz.)

- Marktonderzoek

- Optimaliseren werkzaamheden en procedures

- Organiseren open dagen en workshops

Persoonlijke eigenschappen

- Representatief uiterlijk

- Klantvriendelijk

- Proactief

- Zelfstandig

- Creatief

- Geen 9 tot 5 mentaliteit

- Zelfverzekerd

- Nieuwsgierig

- Leergierig

- Technisch

- Initiatiefrijk

- Efficiënt

Derma Codes is een groothandel in hair, beauty en wellness en samen met Jolange Opleidingen gevestigd in Overschie. Wij zijn een écht Rotterdams familiebedrijf waar hard gewerkt wordt en iedereen zijn steentje bijdraagt aan de groei van dit gezellige bedrijf.

Ben jij enthousiast geworden bij het lezen van deze vacature en wil jij deze kans met beide handen aanpakken om onze groothandel tot de grootste en beste van Nederland te maken? Voldoe jij aan bovenstaande eisen en heb je de gevraagde kennis en werkervaring? Dan ben jij de man of vrouw die wij zoeken!

Wij ontvangen graag zo snel mogelijk jouw motivatiebrief en CV en wellicht wordt jij uitgenodigd om wat meer over jezelf te vertellen in een persoonlijk gesprek. 


Stagiaire secretarieel/administratief

Derma Codes is een jonge en snelgroeiende organisatie op het gebied van Hair & Beauty. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste stagiaire met affiniteit voor deze branche voor een nader vast te stellen periode.
De werkzaamheden bestaan uit voorraadbeheer, mailafhandeling, agendabeheer, inschrijvingen cursisten, bestellingen afhandelen, diverse voorkomende werkzaamheden.

Derma Codes biedt een informele, dynamische werkomgeving waar je in korte tijd veel ervaring kunt opdoen en veel kunt leren. Wij geven je verantwoordelijkheden, ruimte voor initiatief en verwachten, na een inwerkperiode, zelfstandig functioneren.
Ben je flexibel, stressbestendig, enthousiast, representatief, toon je initiatief en heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal?  Stuur dan een e-mail met CV en een korte motivatie naar info@jolange.nl t.a.v. Jolanda Jagt.

Gezocht: Stagiaire boekhouding / administratie

Beauty groothandel is een jong, snelgroeiende organisatie op het gebied van Hair, Nails, Beauty & Wellness.

Bedrijfsprofiel:

Derma Codes is dé vakgroothandel voor schoonheid en verzorgingsproducten. Wij importeren op internationaal gebied de beste producten en distribueren vanuit Rotterdam zowel onze kennis als de door ons geselecteerde producten. Wereldwijd bezoeken we vakbeurzen waar we de beste producten uitzoeken en op zoek gaan naar de nieuwste trends zodat u deze kunt inzetten in uw salon.  De productlijn omvat zowel schoonheid- en verzorgingsproducten, maar wij leveren ook de apparatuur, behandelstoelen en inrichting voor uw beautypaleis. Bij ons heeft u dus één leverancier voor al uw schoonheidbenodigdheden.

Daarnaast werken we nauw samen met opleidingsinstituut: Jolange Opleidingen, zodat we altijd onze vakkennis op peil kunnen houden en je kunnen voorzien van advies op maat. Op deze manier voorkomen wij dat er problemen ontstaan door onkundig gebruik van medische apparatuur,  het is vervelend als dit zou leiden tot huidbeschadiging of andere vervelende zaken. Uiteraard leveren we één jaar garantie op apparatuur die u besteld via onze vakgroothandel.

Jouw profiel:

Je bent gepassioneerd door je beroep en gedreven om jouw kennis met anderen te delen. Je hebt het zelfstandigen statuut.

·                  Per 1 september beschikbaar (eerder mag ook)

Wij bieden:

Een boeiende en gevarieerde stageplek met veel ruimte voor eigen inbreng in een dynamische onderneming.

Ben jij klaar voor deze uitdaging en is deze vacature je op het lijf geschreven? Stuur dan een email met CV en een korte motivatie naar administratie@jolange.nl t.a.v. Far


Gezocht: Stagiaire marketing / grafisch medewerker

Beauty groothandel is een jong, snelgroeiende organisatie op het gebied van Hair, Nails, Beauty & Wellness.

Bedrijfsprofiel:

Jolange Opleidingen biedt meer dan 125 verschillende opleidingen op het gebied van beauty, hair en wellness en zijn hiermee de grootste binnen de Benelux. Dit zorgt ervoor dat wij een zeer brede kennis hebben op elk vlak binnen deze branche. Daarnaast werken wij nauw samen met Groothandel Derma Codes zodat zowel de kennis als de producten, die we inzetten bij de opleidingen, meelopen met de nieuwste trends.

Jouw profiel:

Je bent gepassioneerd door je beroep en gedreven om jouw kennis met anderen te delen. Je hebt het zelfstandigen statuut.

·                  Per 1 september beschikbaar (eerder mag ook)

Wij bieden:

Een boeiende en gevarieerde stageplek met veel ruimte voor eigen inbreng in een dynamische onderneming.

Ben jij klaar voor deze uitdaging en is deze vacature je op het lijf geschreven? Stuur dan een email met CV en een korte motivatie naar administratie@jolange.nl t.a.v. Faruk Ljimani.

 

Vertegenwoordiger met schoonheidsspecialiste achtergrond

We zijn op zoek naar een vertegenwoordiger voor landelijke verkoop.
In deze functie als vertegenwoordiger ben je verantwoordelijk voor het uitbreiden en onderhouden van het klantenbestand en bevorder je de verkoop van onze nieuwe lijn schoonheidsproducten.

Taken omschrijving:
• Het bezoeken van relaties
• Adviseren van relaties over mogelijkheden en producten
• Intensief onderhouden van klantenbestand
• Uitdiepen van klantbestand
• Actief werven van nieuwe klanten
• Samenwerking met verkoop binnendienst voor het optimaliseren van het relatiebeheer

Functie-eisen:
• Een achtergrond binnen de schoonheidsbranche
• Ervaring of opleiding in de verkoopbranche
• Gedreven, enthousiast en communicatief sterk
• Zelfstandig kunnen functioneren
• Parttime beschikbaar
• In het bezit van eigen auto

Wij bieden:
Een boeiende en gevarieerde baan in uiterlijke verzorging met veel ruimte voor eigen inbreng in een dynamische onderneming. Het contract dat wij aanbieden, geeft jou maximale flexibiliteit.
Spreekt dit je aan? Stuur dan jouw motivatie brief met CV en foto naar info@jolange.nl

 


 

Administratief medewerkster / Grafisch ontwerper

Gezocht om ons team te versterken een creatieve en administratieve duizendpoot.
Jolange-opleidingen is opzoek naar een enthousiaste, creatieve, spontane:

Administratieve medewerker(ster) / grafisch ontwerper.

Omschrijving:
• Affiniteit hebben met wellness beauty en Hair
• Administratie taken
• Website beheren
• Social media beheren
• Teksten kunnen schrijven
• Beurzen & wedstrijden plannen
• Plannen van afspraken
• Klachten afhandelen
• Betalingen controleren 
• Voorraad beheer
• Perfect Nederlands & Engels schrijven en spreken
• Snel kunnen typen
• Goede kennis van Microsoft Office
• Kennis van Adobe Indesign & Photoshop is een pré

Jouw profiel:
Je houd je gedurende de dag bezig met verschillende taken, je bent stressbestendig en kunt goed overzicht houden. Je bent gepassioneerd door je beroep en gedreven om jouw kennis in uiterlijke verzorging met anderen te delen. Je kan zelfstandig werken en toont initiatief.

Wij bieden:
Een boeiende en gevarieerde baan in uiterlijke verzorging met veel ruimte voor eigen inbreng in een dynamische onderneming. Het contract dat wij aanbieden, geeft jou maximale flexibiliteit.
Spreekt dit je aan? Stuur dan jouw motivatie brief met CV en foto naar info@jolange-opleidingen.nl