Categorieën

Kapper

Kies een van onderstaande categorieen:

Meer informatie


Startpakketten voor kappersopleidingen

Kies hierboven jouw kappersopleiding en bekijk onze startpakketten. Diverse materialen, haarproducten en kappers-apparatuur hebben wij niet verwerkt in het startpakket. Dit omdat wij niet weten welke haarsoorten je gaat behandelen. Dit is afhankelijk van de modellen die je gaat behandelen tijdens de kapperslessen.

Ook diverse kappersapparatuur, producten en materialen hebben wij niet in de startpakketten verwerkt, zodat jij tijdens de demonstratles zelf een keuze kan maken welke kwaliteit kappersapparatuur en producten jij wilt aanschaffen. Op deze manier heb je geen overbodige producten en materialen in jouw startpakket. Jij kan dus zelf je eigen keuze maken wat voor jou het meest geschikt is.

Cursisten van Jolange opleidingen zijn verplicht om met de haarverzorgingslijn van Affinage/ASP te werken. Deze producten zijn ook te vinden in onze webshop. Ben je een cursist van Jolange Opleidingen of sta jij ingeschreven bij de KVK? Vraag dan de prijzenlijst van Affinage/ASP aan en zorg dat jij de kortingen niet mist! Mail naar: info@dermacodes.nl