Categorieën

Tatoeëren

Producten 1 t/m 1 van 1 (1 pagina's)
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Bestellen
Favoriet
Vergelijken
€995,75
Wij hebben in samenwerking met Jolange opleidingen dit startpakket voor je samengesteld.Wij hebben dit niet op voorraad. Wij kunnen deze echter wel voor je bestellen! 1...

Meer informatie


Startpakketten voor tattoo-opleidingen
Ga jij een opleiding volgen tot tatoeëerder en ben jij op zoek naar een startpakket? Dan ben je bij Derma Codes aan het juiste adres. Bij ons kun je het startpakket terug vinden om te starten met jouw tattoo-opleiding. Ons startpakket is met zorg samengesteld door verschillende experts met jaren lange ervaring in het zetten van tatoeages. Wij werken alleen met goed gekeurde pigmenten voor het beste resultaat tijdens de behandelingen. Hiermee voorkom je hoge boetes en allergische reacties. Let dus goed op dat je de juiste pigmenten gebruikt. Als je een startpakket aanschaft bij Derma Codes kun je er dus vanuit gaan dat je zonder zorgen jouw klant kunt gaan behandelen. 

De startpakketten zijn zo samengesteld dat je voldoende tot je beschikking hebt om alle lessen te volgen. Wij denken met iedere cursist mee en daarom zit in onze pakketten ook genoeg producten om thuis verder te oefenen of te leren. Kies hierboven jouw opleiding en bekijk snel wat je in het pakket terug kunt vinden.