Categorieën

Cryolipolyse Sense Laser

Cryolipolyse Sense Laser
Merk: Sense Lasers
Model: 20005001
Prijs: €10.800,00
Aantal:  
   - of toevoegen aan -   

Cryolipolyse Sense Laser 

★ Bij aankoop gratis opleiding t.w.v. €415,- bij Jolange Opleidingen!

Vet verdwijnt zonder chirurgische ingreep!

Unieke 4 handle machine

Cryolipolyse wordt ook wel cryotherapie, coolsculpting of fatfreeze genoemd. Het is een unieke behandeling om overtollig vet te verwijderen. Bij cryolipolyse koel je onderhuids de vetcellen af, waardoor ze afsterven. De dode vetcellen worden geleidelijk en op natuurlijke wijze afgevoerd door het lichaam. Wetenschappelijke studies van onder andere Harvard University tonen aan dat er na één behandeling gemiddeld 22% van de vetcellen gereduceerd wordt, zoals bij liposuctie. Bij een vervolgbehandeling van dezelfde zone wordt zelfs tot 40% van de oorspronkelijke vetcellen geëlimineerd. Het eindresultaat is zichtbaar na vier tot zes weken. De zones waar je met cryolipolyse vet kunt bevriezen zijn de buik, benen, armen, billen en heupen (love handles).

Een cryolipolyse apparaat kopen is perfect als jouw klanten niet onder het mes willen, maar wel plaatselijk van hardnekkig vet af willen. De Cryolipolyse van Derma Codes beschikt over twee holle behandelkoppen die op de huid worden aangebracht. Met deze behandelkoppen kun je de probleemzones met uiterste precisie bevriezen. De vier handstukken kunnen samenwerken, zodat je meerdere zones tegelijk kunt aanpakken. Ook is het mogelijk om met de vier  behandelkoppen twee verschillende behandelingen te geven. Hierdoor kun je ook twee klanten tegelijk behandelen. Met cryolipolyse kun je onder andere de volgende effecten bereiken: gewichtsafname, slanker gelaat, huidversteviging, body shaping en contouring.

 

Technische specificaties

 • Vermogen: 1000W
 • 12  inch LCD kleuren touchscreen
 • Temperatuur -15-5C
 • Afmetingen: 68 x 62 x 126 cm
 • Netto gewicht: 85 kg
 • Bruto gewicht: 95 kg
 • Vacuum 0kpa-100 kPa
 • 1x Handstuk 22 x 7.6 x 12.5 cm
 • 2x Handstuk 16 x 5.6 x 6.5 cm
 • 1x Handstuk 125 x 45 x 7 .cm
 • Krachtig koelsysteem: lucht + water + halfgeleider
 • 12 maanden fabrieksgarantie

 

Huren of leasen

Voordelige huur- of leaseconstructie!

Doordat groothandel Derma Codes al meer dan 10 jaar expert is op het gebied van Lasers, ontharings- en afslankapparatuur hebben wij lage marketinginvesteringen nodig.
Hierdoor kunnen wij de
Cryolipolyse machine tegen een gunstig tarief aanbieden. Wil of kun je de Cryolipolyse machine toch niet in één keer voldoen?
Dan biedt Derma Codes jou de gelegenheid om deze
Cryolipolyse machine tegen een zeer aantrekkelijk tarief in jouw afslank kliniek te gebruiken.

Wanneer je na deze periode de Cryolipolyse machine alsnog wilt aanschaffen, dan worden de huurbedragen en borgsom die tot dat moment zijn betaald afgetrokken van het aankoopbedrag.
Mocht je na een jaar besluiten dat je de huur wilt beëindigen, dan krijg je de borg teruggestort op jouw rekening. Mits het apparaat in overeenstemming met de overeengekomen afspraken wordt geretourneerd.Garantie, service en onderhoud
Bij aanschaf van de
Cryolipolyse machine zit 2 jaar garantie inbegrepen.
Derma Codes adviseert altijd een jaarlijkse onderhoudsbeurt voor alle apparatuur. Hiervoor kun je contact opnemen met de afdeling service & onderhoud via sales@dermacodes.nl

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in:Alle vermelde prijzen zijn exclusief 21% BTW en verzendkosten. Er wordt geen minimum bestelorder en/of bestelgrootte gehanteerd.