Dermacodes

"Beauty is for all of us!" Soms wil je toch iets meer flexibiliteit in je investeringen, huurkoop kan dan wellicht een interessante optie zijn. In het geval van huurkoop betaal je 50% van je machine aan en de rest betaal je, zonder rente, in 12 gelijke termijnen. Zo geven wij jou de vrijheid om te ondernemen maar wel met de nieuwste beauty lasers.

Wij bieden geen mogelijkheid om te leasen middels bijvoorbeeld Financial- of Operational lease. Alle beauty lasers moeten namelijk voor iedereen bereikbaar zijn. Als wij in zee gaan met een leasemaatschappij moeten wij onze prijzen tot wel 40% verhogen door de bijkomende kosten. Hier is niemand bij gebaat. Vandaar onze eigen huurkoop-oplossing.

Wel vragen wij om een aanbetaling van 50%. Dit omdat deze eis wordt gesteld door onze verzekeraar om huurkoop te mogen aanbieden. Op deze manier maken we ons product voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar en hebben we een win-win situatie voor beide partijen.

Ben jij geïnteresseerd om een beauty machine middels huurkoop aan te schaffen? Maak dan nu een afspraak! Ga naar de productpagina van het beauty apparaat en klik op huurkoop. De voorwaarden zijn direct duidelijk en je kunt zelf aangeven wanneer je vrijblijvend op consult wilt om het apparaat te zien en om er alles over te weten te komen. Zien wij je binnenkort?