Categorieën

Fractional Laser C02 DC Apparatuur

Fractional Laser C02 DC Apparatuur
Merk: DC Apparatuur
Model: L1001
Prijs: €19.900,00
Aantal:  
   - of toevoegen aan -   

Fractional Laser CO2 DC Apparatuur

★ Bij aankoop gratis opleiding t.w.v. €415,- bij Jolange Opleidingen!

Snel, veilig en langdurig resultaat

De Fractional Laser CO2 Rhodium van Derma Codes maakt van jouw salon een echte kliniek! De technologie van de Fractional Laser wordt ook wel Fractional Photothermolysis genoemd. Dit betekent dat de laser gelijkmatig verspreide minuscule gaatjes in de huid maakt. De Fractional Laser CO2 Rhodium van Derma Codes dringt tot diep in de dermis (lederhuid) door. Dit zorgt ervoor dat de fibroblasten in de huid de aanmaak van collageen stimuleren. Het gezonde weefsel helpt het beschadigde weefsel in een versneld tempo te herstellen. Dit zorgt voor een aantal biochemische reacties in de huid, waardoor de huid vernieuwd. Na dit proces is de huid gelift, verstevigd en verdwijnen imperfecties zoals grove poriën, rimpels, littekentjes en pigmentvlekken. De klant ziet er jaren jonger uit en heeft weer een stralende huid!

Rimpels en kleine onregelmatigheden kunnen al na 1 behandeling verdwijnen. Bij diepere rimpels, acnelittekens en chirugische littekens zijn soms 3 behandelingen nodig. Bij meerdere behandelingen is het belangrijk dat er minimaal een maand tussen zit voor een optimaal resultaat. Naast huidverbetering en huidverjonging kun je ook striae, schimmelnagels en de zonbeschadigde huid behandelen. Zo kun je ook het behandelingsaanbod van jouw salon aanzienlijk vergroten als je de Derma Codes Fractional Laser koopt.

 

Technische specificaties

 • Gemiddeld vermogen: 600W
 • 10.4 inch LCD kleuren touchscreen
 • Netto gewicht: 70 kg
 • Bruto gewicht: 90 kg
 • Afmetingen: 58.5 x 43.8 x 107 cm
 • Voltage: 220V/110V
 • Golflengte: 10.6µm
 • Puls frequentie: 33.3HZ
 • Spot size: 0.01 mm at dia
 • Behandelingsdiepte: 8-10 mm
 • Werkmodus: continue puls, single puls en interval puls
 • 2 handstukken
 • Krachtig koelsysteem
 • Safety systeem: noodknop & contactsleutel
 • 12 maanden fabrieksgarantie

 

Huren of leasen

Voordelige huur- of leaseconstructie!

Doordat groothandel Derma Codes al meer dan 10 jaar expert is op het gebied van Lasers, ontharings- en afslankapparatuur hebben wij lage marketinginvesteringen nodig.
Hierdoor kunnen wij de
Fractional Laser C02 tegen een gunstig tarief aanbieden. Wil of kun je de Fractional Laser C02 toch niet in één keer voldoen?
Dan biedt Derma Codes jou de gelegenheid om deze Fractional Laser machine tegen een zeer aantrekkelijk tarief in jouw Laserkliniek te gebruiken.

Wil het apparaat per dag, per week of per maand huren of een afbetalingsregeling treffen?
Dit is allemaal mogelijk! Je betaalt een vast huurbedrag per dag, per week of per maand. Bij het huren per maand voor een langere periode betaal je een eenmalige borg.
Zo kun je toch al aan de slag met de
Fractional Laser C02 techniek.  

Wanneer je na deze periode de
Fractional Laser C02 machine alsnog wilt aanschaffen, dan worden de huurbedragen en borgsom die tot dat moment zijn betaald afgetrokken van het aankoopbedrag. Mocht je na een jaar besluiten dat je de huur wilt beëindigen, dan krijg je de borg teruggestort op jouw rekening. Mits het apparaat in overeenstemming met de overeengekomen afspraken wordt geretourneerd.

Zo kun je zonder enig risico de
Fractional Laser C02 machine voor een korte of langere periode gebruiken in jouw Laserkliniek of salon!
Wil je meer informatie over het huren of leasen van de
Fractional Laser C02? Neem dan contact met ons op via info@dermacodes.nl.

Garantie, service en onderhoud
Bij aanschaf van de
Fractional Laser C02 zit 2 jaar garantie inbegrepen.
Derma Codes adviseert altijd een jaarlijkse onderhoudsbeurt voor alle apparatuur. Hiervoor kun je contact opnemen met de afdeling service & onderhoud via sales@dermacodes.nl

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in:Alle vermelde prijzen zijn exclusief 21% BTW en verzendkosten. Er wordt geen minimum bestelorder en/of bestelgrootte gehanteerd.