Categorieën

HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) DC Apparatuur showroommodel

HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) DC Apparatuur showroommodel
HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) DC Apparatuur showroommodel HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) DC Apparatuur showroommodel HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) DC Apparatuur showroommodel HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) DC Apparatuur showroommodel
Merk: DC Apparatuur
Model: Derma HIFU
Prijs: €7.350,00 €3.250,00
Aantal:  
   - of toevoegen aan -   

HIFU DC Apparatuur

 

Facelift zonder operatie!

HIFU staat voor High Intensity Focused Ultrasound en is de meest geavanceerde technologie om het gelaat te liften en verstevigen. Heb jij klanten die dromen van een facelift zonder tussenkomst van een chirurg en zonder hersteltijd? Dan kun je het beste de HIFU van Derma Codes kopen!

Beste resultaten op het gebied van huidverjonging en huidverstrakking

De gecontroleerde HIFU-machine van Derma Codes geeft de beste resultaten op het gebied van huidverjonging en huidverstrakking. De resultaten zijn zo verbluffend dat je ze eigenlijk met eigen ogen moet zien. Er is slechts één behandeling nodig om het optimale resultaat te bereiken. Het eindresultaat is na 2 à 3 maanden zichtbaar. Fijne lijntjes, los (nek)vel, dubbele kin, slappe wenkbrauwen, hangende oogleden, vervaagde kaaklijn, verslapte neus-lippenplooi, grove poriën en een oneffen teint of structuur: met de HIFU van Derma Codes verdwijnen deze aandoeningen als sneeuw voor de zon!

De HIFU geeft gerichte energiepulsen van ultrasoundgeluid af in de diepere lagen van de huid. De thermische diffusie raakt drie lagen: de opperhuid, diepe dermale laag en fibromusculaire laag (SMAS-laag). De thermische energie verwarmt het weefsel compleet veilig en pijnloos. Dit stimuleert de natuurlijke aanmaak van collageen, waardoor de huid zichtbaar frisser en strakker wordt. Bij invasieve ingrepen zoals een facelift of het gebruik van fillers (botox) wordt de huid beschadigd of worden er gevaarlijke giftige stoffen ingebracht. Tijdens het non-invasieve proces van de HIFU wordt er niet gesneden in de huid; er komt zelfs geen mes aan te pas! Je creëert dus het effect van een facelift zonder pijn, littekens en hersteltijd.

 

Technische specificaties

  • Energie: 0.1-2.5 J/cm2
  • 10 inch LCD kleuren touchscreen
  • Afmetingen: 50 x 50 x 100 cm
  • Netto gewicht: 40 kg
  • Bruto gewicht: 71 kg
  • Cartridge: 13/4.5/3.0/1.5 mm
  • Voltage: AC200-220V
  • Frequentie: 4 MHz, 7 MHz, 10MHz
  • 12 maanden fabrieksgarantie

 

Huren of kopen

Voordelige leaseconstructie zonder rente

Derma Codes kan de HIFU voordelig aanbieden, omdat wij al jarenlang toonaangevend zijn op het gebied van beauty apparatuur. Hierdoor voeren wij weinig marketingcampagnes en hebben wij een lager marketingbudget nodig dan andere beauty groothandels. Wil of kun je de HIFU toch niet in één keer aanschaffen? Dan biedt Derma Codes een zeer aantrekkelijke oplossing. Je kunt voor slechts €306,25 per maand en een eenmalige borgsom van €3.675,- de HIFU van Derma Codes één jaar huren. Als je na deze periode de HIFU wil aanschaffen, worden de betaalde huurbedragen en borgsom afgetrokken van het aankoopbedrag. Mocht je na een jaar besluiten dat je de huur wilt beëindigen, dan krijg je de borg van €3.675,- teruggestort op jouw rekening. De HIFU dient dan wel in overeenstemming met de gemaakte afspraken geretourneerd te worden. Wil je meer informatie over het leasen van de HIFU? Neem dan contact met ons op.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in:Alle vermelde prijzen zijn exclusief 21% BTW en verzendkosten. Er wordt geen minimum bestelorder en/of bestelgrootte gehanteerd.