Categorieën

Affinage Haarverf

Producten 1 t/m 1 van 1 (1 pagina's)
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Affinage Haarverf Infiniti
Affinage Infiniti haarverf is verrijkt met shea butter en arganolie ter bescherming van het haar. Voor glanzend en gezond haar.

Meer informatie


Affinage Haarverf

Met betrekking tot de haarkleuringen is het van belang van het  volgende op de hoogte te zijn. Ook al word soms in het Engels nagenoeg dezelfde termen gebruikt als in het Nederlands hebben ze soms toch een andere betekenis.

Daarom geef ik je het volgende verklarende woordenlijstje:

• Temporary hair color = Uitwasbare tijdelijke haarkleuring (meestal eenmalig)

• Semipermanent hair color = Tijdelijke haarkleuring (6 tot 8 wasbeurten)

• Demipermanent hair color = Semipermanente haarkleuring (8 tot 24 wasbeurten)

• Permanent hair color = Permanente haarkleuring (blijvend tot uitgroei)

Ook de aanduidingen voor de eenheden in de peroxideontwikkelaars zijn anders. Spreken wij van 2%, 3%, 6%, 9% en 12% peroxide activator, dan wordt in de Engelstalige teksten meestal gesproken over 7, 10, 20, 30 en 40 volumes. De scheikundige formule voor waterstofperoxide is H2O2

• 2% waterstof peroxide (activator) = 7 volumes H2O2 • 3% = 10 volumes 1 tot 1 en halve tint oplichten

• 6% = 20 volumes 2 tot 3 tinten oplichten

• 9% = 30 volumes 3 tot 4 tinten oplichten

• 12% = 40 volumes 4 tot 5 tinten oplichten

Heb je professioneel advies nodig van kappersgroothandel Derma Codes? De medewerkers van de groothandel zijn goed op de hoogte van de werking van de alle kappersbenodigdheden en kunnen jouw goed informeren over elke kappersvraag. Schroom vooral niet om gericht vragen te stellen over de producten of eventueel om tips als je het idee hebt als je iets niet weet in het kappersvak of iets mist in jouw kapperszaak.

Importeur Groothandel Derma Codes in Rotterdam is gespecialiseerd in kappersbenodigdheden. Kappersstoelen, kapperstabouret, kappersshampoo, kappersverf, kappersscharen, kappersmessen, kappers interieur, hair extension, haarmatten, haarverzorging, oefenhoofden, werkwagens, haarspelden, haarclips, waterspuit, haarrollers, waterstofperoxide, haarborstels, haarkammen, fixatievloeistoffen, kappersföhns, droogkappen, stijltang, krultang, tondeuses, sterilisator, mengbakjes, blonderingsproducten, kwasten, folies, werkstandaard voor oefenhoofd, tafelstatief voor oefenhoofd en haarstylingsproducten.