Categorieën

Affinage Haarverf

Producten 1 t/m 10 van 10 (1 pagina's)
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Affinage  INFINITI Metallics Activator
Dé 2.7% vol activator voor de 8 verschillende metallics kleuren!
Prijs op aanvraag
Affinage Colour Dynamics
Met de Colour Dynamics creëer je enorm felle of zachte pastelkleuren op licht of geblondeerd haar. Daarnaast kan je ook subtiele tinten creëren op natuurlijk haar.
Prijs op aanvraag
Affinage Eraser
De Eraser Colour Removal is ideaal om ongewenste of verkeerde permanente haarkleur te verwijderen uit het haar.
Prijs op aanvraag
Affinage INFINITI B-Red Series
Vijf levendige kleuren met intense rode highlights. De Infiniti B Red Series is een highlighting systeem dat het haar kleurt in 15 minuten. Zonder voor te blonderen!
Prijs op aanvraag
Affinage INFINITI by ASP
Affinage Infiniti haarverf is verrijkt met shea butter en arganolie ter bescherming van het haar. Voor glanzend en gezond haar.
Affinage INFINITI Colour Remover Wipes
Let op! Ben je salonhouder? Vraag dan de bestellijst aan via info@dermacodes.nl om dit product tegen de voordeligste inkoopprijs te bestellen!   Affinage Infinity Colour Remover Wipes Affinage Colour Remover Wipes helpen je om veilig en v...
Affinage INFINITI Gothic Series
INFINITI Gothic series
Affinage INFINITI Intensive Series
INFINITI Intensive Mixtint
Prijs op aanvraag
Affinage INFINITI Metallics
8 kleuren voor een ongelooflijk metallic effect in het haar! De permanente metallic kleuren zijn perfect te gebruiken op geblondeerd haar.
Affinage Quick Pig Pre-Pigmentation Spray
De Quick Pig Spray is een snelle en handige oplossing om de haarkleur een flinke opfrisbeurt te geven!

Meer informatie


Affinage Haarverf

Met betrekking tot de haarkleuringen is het van belang van het  volgende op de hoogte te zijn. Ook al word soms in het Engels nagenoeg dezelfde termen gebruikt als in het Nederlands hebben ze soms toch een andere betekenis.

Daarom geef ik je het volgende verklarende woordenlijstje:

• Temporary hair color = Uitwasbare tijdelijke haarkleuring (meestal eenmalig)

• Semipermanent hair color = Tijdelijke haarkleuring (6 tot 8 wasbeurten)

• Demipermanent hair color = Semipermanente haarkleuring (8 tot 24 wasbeurten)

• Permanent hair color = Permanente haarkleuring (blijvend tot uitgroei)

Ook de aanduidingen voor de eenheden in de peroxideontwikkelaars zijn anders. Spreken wij van 2%, 3%, 6%, 9% en 12% peroxide activator, dan wordt in de Engelstalige teksten meestal gesproken over 7, 10, 20, 30 en 40 volumes. De scheikundige formule voor waterstofperoxide is H2O2

• 2% waterstof peroxide (activator) = 7 volumes H2O2 • 3% = 10 volumes 1 tot 1 en halve tint oplichten

• 6% = 20 volumes 2 tot 3 tinten oplichten

• 9% = 30 volumes 3 tot 4 tinten oplichten

• 12% = 40 volumes 4 tot 5 tinten oplichten

Heb je professioneel advies nodig van kappersgroothandel Derma Codes? De medewerkers van de groothandel zijn goed op de hoogte van de werking van de alle kappersbenodigdheden en kunnen jouw goed informeren over elke kappersvraag. Schroom vooral niet om gericht vragen te stellen over de producten of eventueel om tips als je het idee hebt als je iets niet weet in het kappersvak of iets mist in jouw kapperszaak.

Importeur Groothandel Derma Codes in Rotterdam is gespecialiseerd in kappersbenodigdheden. Kappersstoelen, kapperstabouret, kappersshampoo, kappersverf, kappersscharen, kappersmessen, kappers interieur, hair extension, haarmatten, haarverzorging, oefenhoofden, werkwagens, haarspelden, haarclips, waterspuit, haarrollers, waterstofperoxide, haarborstels, haarkammen, fixatievloeistoffen, kappersföhns, droogkappen, stijltang, krultang, tondeuses, sterilisator, mengbakjes, blonderingsproducten, kwasten, folies, werkstandaard voor oefenhoofd, tafelstatief voor oefenhoofd en haarstylingsproducten.