Categorieën

Verzorging

Meer informatie


Verzorging

Groothandel Derma Codes heeft een groot assortiment haarverzorgingsproducten met onder andere shampoo en crèmespoeling ,haarmaskers en serums voor het haar. Maar wat  heb je nou echt nodig voor voor een goede haarverzorging?

Een goede haarverzorging is voor iedere kappersklant erg belangrijk. Wanneer het haar er mooi, glanzend en vol uit ziet, zegt dat ook iets over het lichamelijk welzijn. In de kapsalon wil je uiteraard graag goede verzorgingsproducten verkopen.

Hier vind je de juiste tips over haarverzorging en goede haarproducten zodat je met een gerust hart kan adviseren aan jouw kappersklanten.

Het belangrijkste om het haar gezond te houden is voeding , vitamines en mineralen. Verder zijn er verschillende soorten haarverzorging, omdat huidtypen en textuur van het haar van persoon tot persoon verschillen.

  • Een shampoo moet in eerste instantie het vet en stof uit je haar verwijderen , maar daarnaast afgestemd zijn op de haarsoort: geverfd haar – beschadigd haar – stug haar en ga zo maar door.
  • Een crèmespoeling zorgt er voor dat de schubben sluiten zodat de haren weer glad tegen elkaar liggen en de haren niet meer in elkaar haken .
  • Een haarmasker versterkt het haar; het ziet er gezonder uit en laat het haar glanzen waardoor de kleuren in het haar veel mooier worden.
  • Haarserums zijn voor de perfecte glans in het haar; geeft het haar soepelheid en controle over opstandig haar. 
  • Haarlotions voor een gezonde hoofdhuid. Kappersklanten die last hebben van haaruitval, jeuk, roos, slechte doorbloeding, vette haren, snelle haargroei en tegen dun haar.

Zorg dat je de juiste haarverzorging gebruikt of aan jouw klant verkoopt.

 

 

Er zijn geen producten in deze categorie.