Categorieën

Haarrollers & Krulspelden

Producten 1 t/m 13 van 13 (1 pagina's)
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Cold Wave Krulspelden 1 kleur
Professionele permanentrollers voor kappers met een lengte van 90 mm. Verkrijgbaar met een diameter van 4 mm tot 16 mm.
Cold Wave Krulspelden 2 kleuren
Professionele permanentrollers voor kappers met een lengte van 70 mm of 95 mm. Verkrijgbaar met een diameter van 6 mm tot 16 mm.
Cold Wave Rubberen Lussen
Reserve elastiekjes voor de Cold Wave Krulspelden.
Draadkrulspelden
Verkrijgbaar in 65 mm (12 per zakje) Zeer luxe draadkrulspelden met ionisch geladen haartjes, deze zorgen voor extra grip en maakt de haren mooi glad. Deze krulspelden zijn echte aanraders een maken zeer mooie en natuurlijke krullen.  &...
Flexibele krulspelden kort & lang
Flexibele krulspelden voor een permanent of meer volume in het haar. Kies uit een lengte van 170 mm of 254 mm. Verschillende diameters verkrijgbaar van 8 mm tot 21 mm.
Hecht krulspelden
Verkrijgbaar in 60 mm (12 per zakje Ø13mm tot Ø48mm, jumbo 6 per zakje Ø51mm tot Ø78mm) Deze luxe krulspelden hechten zichzelf vast aan het haar waardoor je geen clip, naald of rekje nodig heb om de krulspelden vast te zett...
Metalen Watergolf / Permanent Haarrollers
Verkrijgbaar in 60 mm (12 per zakje Ø13mm tot Ø48mm, jumbo 6 per zakje Ø51mm tot Ø78mm) Deze luxe krulspelden worden ook gebruikt voor het watergolven of permanenten van het haar en hechten zichzelf ...
Permanent Fixeerspons met handgreepje en navulling
Permanent fixatie sponsje om fixeerproduct aan te brengen in het haar. Met handige handgreep voor grip op het sponsje. Inclusief 2 navullingen.
Permanent staafjes
Permanent staafjes voorkomen dat het elastiek van de permanentwikkel een afdruk in het haar achterlaat. Hierdoor kan fijn en poreus haar ook niet afbreken tijdens het permanenten.
Plastic Watergolf Spelden
100 stuks Deze plastic watergolf spelden zijn ideaal voor het vastzetten van de draadkrulspelden. Leverbaar in twee maten: Wit: 75 mm Zwart: 73 mm ...
Sinus Krulspelden
Professionele zigzag permanentwikkels voor kappers met een lengte van 90 mm. Verkrijgbaar met een diameter van 7.5 mm tot 16 mm.
Watergolf / Permanent Haarrollers
Verkrijgbaar in 65 mm (10 per zakje) Zeer duurzame platte krulspelden. Deze haarspelden gaan een leven lang mee! Het zorgen voor extra grip en maakt de insteek van een speld kinderspel. Deze platte krulspelden zijn echte aanraders een maken ze...
BabylissPRO Keramische krulset
Wat is het? BabylissPRO Keramische krulset verwarmd, met 20 rollers in 3 verschillende maten en kleuren.  Bijzonderheden: De rollers zijn bekleed met fluweel waardoor ze prettiger in gebruik zijn en beter voor het haar. De keramis...

Meer informatie


Haarrollers & Krulspelden

Permanenten van het haar:
Het proces dat er met een permanent in gang word gezet, gebruiken wij chemicaliën om de zwavelbruggen van het haar te breken en zo nieuwe verbindingen te vormen in het haar. Je kan met verschillende permanent wikkels verschillende krullen in het haar vormen door een permanentlotion op een alkaline basis, toe te voegen,  zo komen de haarschubben iets los in de schub laag en verbreekt de zwavelbruggen die een permanente  krul in het  haar maakt.

Watergolven en Hot-rollers:
We veranderen het golfpatroon van het haar door het te krullen, meestal door haarrollers. Door de watergolf versteviging ontstaan er een verandering. De zout- en waterstofbruggen van het haar die hierboven zijn genoemd worden gemakkelijk gebroken door water en hitte. Door het haar weer nat te maken,  word het haar weer gewoon stijl.

Importeur Groothandel Derma Codes in Rotterdam is gespecialiseerd in kappersbenodigdheden. Kappersstoelen, kapperstabouret, kappersshampoo, kappersverf, kappersscharen, kappersmessen, kappers interieur, hair extension, haarmatten, haarverzorging, oefenhoofden, werkwagens, haarspelden, haarclips, waterspuit, haarrollers, waterstofperoxide, haarborstels, haarkammen, fixatievloeistoffen, kappersföhns, droogkappen, stijltang, krultang, tondeuses, sterilisator, mengbakjes, blonderingsproducten, kwasten, folies, werkstandaard voor oefenhoofd, tafelstatief voor oefenhoofd en haarstylingsproducten. 

Importeur & Groothandel Dermacodes in Rotterdam. kan je terecht voor de service en onderhoudsbeurten van alle ipl, cavitatie alle lasers , Cryolipolyse. Professionele dragen wij zorg voor reparaties van jouw beautyapparatuur.  Goedkoopste Cavitatie apparatuur, Cryolipolyse apparatuur, Vet bevriezen, lichaamsvet verwijderen, Ipl machine, ontharing apparatuur, Q swits lasers, De beste Fractional laser,  Erbium laser, Meso gun,  Coagulatie apparatuur, Microdermabrasie apparatuur, aanbiedingen huidverbetering apparatuur, Huidverjonging apparatuur, Stria apparatuur, Cellulitis apparatuur, Huidaandoeningen apparatuur.