Categorieën

Pedicurestoelen

Producten 1 t/m 4 van 4 (1 pagina's)
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Pedicure Behandelstoel Extens
Voor een zeer betaalbare prijs een Podologie/Pedicurestoel met een stabiele structuur. De motor bestuurt de hoogteverstelling. De rugleuning en de onafhankelijke beensteunen regel je door middel van een gasveer pomp. Tevens heeft deze pedicurestoel u...
Pedicure Behandelstoel Sol
Compleet gemonteerd pedicurebehandelstoel. Met trots presenteren wij onze nieuwe Pedicurebehandelstoel Sof met een zeer stabiele chromen voet. Verstelbare hoogte door middel van een hydraulische pomp met rem. Deze professionele pedicurebehandelsto...
Pedicure Behandelstoel Tarse
Deze design pedicurebehandelstoel van zeer hoogwaardige kwantiteit biedt Derma Codes in Rotterdam aan. De behandelstoel heeft alle mogelijke opties voor een pedicurebehandeling of een massagebehandeling, maar ook voor de schoonheidsspecialsite is dez...
Pedicure Behandelstoel Cubo
Dit is de pedicurestoel waar alle voetverzorgers van dromen! Deze pedicurebehandelstoel wordt veel verkocht aan ziekenhuizen, podologie, pedicurepraktijken en wellness centers. Door de zeer moderne design uitstraling staat er een hoge klasse pedicure...

Meer informatie


Pedicurestoelen

Derma Codes in Rotterdam importeert zelf de pedicurestoelen zodat wij de kwaliteit en service van onze pedicure producten kunnen garanderen. Alle pedicure behandelstoelen hebben een hoog afwerkingsniveau zodat de pedicurestoelen garant staan voor vele jaren gebruik in jouw pedicurepraktijk.

De voetbehandelstoelen zijn onder te verdelen in drie hoofdgroepen; standaard, hydraulisch of elektrisch. Elektrische pedicurestoelen beschikken over één of meerdere motoren die via een afstandsbediening zijn te bedienen.

Standaard pedicurestoel & beensteunen.
Voor een ambulante pedicure of voor kleine salonruimtes zijn de opklapbare pedicurestoelen of beensteunen met bijbehorende stoeltjes ideaal. In onze groothandel hebben wij diverse soorten beensteunen en pedicure stoelen speciaal ontwikkeld voor de kleinere pedicure ruimtes.

Hydraulische pedicure stoelen
Derma Codes heeft diverse hydraulische pedicurestoelen in verschillende kleuren. De pedicurestoelen kunnen natuurlijk in hoogte versteld worden. 

Wat is Hydrauliek? Deze aandrijftechniek maakt gebruik van vloeistof; de hydraulische vloeistof, die door middel van (hoge) druk krachten en bewegingen overbrengt. Deze pedicure stoelen zijn in aanschaf goedkoper.

Elektrische pedicure stoelen
De elektrische pedicurestoelen zijn allemaal elektrisch in hoogte verstelbaar en voorzien van apart beweegbare beendelen in verschillende kleuren.

Elektrische pedicure stoelen zijn te koop in uitvoeringen met 2, 3 of 4 elektrische motoren.

Importeur Groothandel Derma Codes in Rotterdam. Goedkoop Behandelstoelen, Werkwagens, aanbieding IPL. Laser, Cavitatie, RF,  Cryolipolyse, Q Swits Yag laser, Beauty Apparatuur, Pedicure Stoelen, Werkkrukken, Salon interieur. Pedicure interieur, Kappers interieur. Massage Interieur.