Categorieën

Loupelampen

Kies een van onderstaande categorieen:

Producten 1 t/m 8 van 8 (1 pagina's)
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Loupelamp  Mega  met stabiel rolstatief
Loupelamp Mega met modern design, stevig rolstatief, tafelklem en eenvoudige bediening. Geschikt voor pedicure-, beauty-, wellness- en schoonheidsbehandelingen.
Bestellen
Favoriet
Vergelijken
€189,00
Loupelamp  Zoom +
Loupelamp Zoom + met verstelbare lichtintensiteit voor elke beauty-, pedicure- en wellnessbehandeling. Beschikt over stabiel rolstatief voor flexibele verrijdbaarheid.
Bestellen
Favoriet
Vergelijken
€109,00
Loupelamp Ampli
Met Loupelamp Imkono heb je het beste zicht bij elke schoonheids-, pedicure- en beautybehandeling. Loupelamp Ampli beschikt over de beste ledverlichting en heeft een langere levensduur.
Loupelamp Ampli met stabiel rolstatief
Moderne loupelamp met LED-licht op stabiele 5-wielbasis. 3 dioptrie lens met 8 dioptrie focus voor optimaal zicht tijdens beauty- en wellnessbehandelingen.
Loupelamp Broad met stabiel rolstatief
Loupelamp Broard met rolstatief kun je makkelijk verplaatsen en is tegelijk zeer stabiel. Voor uitstekend zicht bij pedicure-, beauty- en schoonheidsbehandelingen beschikt deze loupelamp over een ronde TL-buis.
Loupelamp Expand
Loupelamp met 3.6 dioptrie lens, rond led -licht en tafelklem voor het beste zicht bij beauty-, pedicure- en schoonheidsbehandelingen.
Bestellen
Favoriet
Vergelijken
€175,00
Loupelamp Zoom
Loupelamp Zoom heeft een verstelbare lichtintensiteit die je kunt afstemmen op elke behandeling. Geschikt voor beauty-, pedicure- en wellnessbehandelingen.
Bestellen
Favoriet
Vergelijken
€149,00
Werklamp Medlight
Werklamp voor optimaal zicht bij behandelingen. Is geschikt voor pedicures, schoonheidsspecialisten en andere beauty professionals.

Meer informatie


Loupelampen

Voor wie is een loupelamp geschikt?

De loupelamp is voor vele doeleinden bruikbaar. Niet alleen voor de schoonheidsspecialiste om de huid tot in de details te kunnen bekijken en behandelen of voor andere mensen die zeer gedetailleerd werk uitvoeren maar ook voor mensen met een visuele beperking die toch graag willen lezen, borduren of een andere hobby of hun werk willen uitoefenen.

Importeur Groothandel Derma Codes in Rotterdam. Goedkoop Behandelstoelen, Werkwagens, aanbieding IPL. Laser, Cavitatie, RF,  Cryolipolyse, Q Swits Yag laser, Beauty Apparatuur, Pedicure Stoelen, Werkkrukken, Salon interieur. Pedicure interieur, Kappers interieur. Massage Interieur.