Categorieën

Cryolipolyse

Producten 1 t/m 3 van 3 (1 pagina's)
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Cryolipolyse DC Apparatuur
Met de Cryolipolyse vernietig je vetcellen door middel van plaatselijke bevriezing, zonder schade aan te brengen aan de omliggende weefsels. Met deze methode kun je ongewenste vetophopingen succesvol verwijderen.
Cryolipolyse handstuk DC Apparatuur
Extra handstuk om de Cryolipolyse van DC Apparatuur mee uit te breiden.
Cryolipolyse anti-vries gelpad
Cryolipolise anti-vries gelpad voor cryolipolysebehandelingen.

Meer informatie


Cryolipolyse

Wat doet het?
Het vernietigt vetcellen door middel van bevriezing zonder schade aan te brengen aan omliggende weefsels. Met deze methode kunnen ongewenste vetophopingen verwijderd worden. Cryolipolise wordt ook wel als hét niet-chirurgische alternatief voor liposuctie beschouwd! Per behandeling ´`vet bevriezing`` wordt tot 22% van de vetcellen definitief verwijderd op probleemzones zoals buik, heupen, taille en billen. Cliënten meten een omvangverlies van 2 tot 4 centimeter na één behandeling. Dat is al snel 1 kleding maat kleiner!

Dermatoloog Dr. Dieter Manstein van de Harvard Medical School heeft aangetoond dat vetcellen slechter tegen kou kunnen dan andere cellen in het lichaam. Gebaseerd op deze onderzoeken is de cryolipolyse behandeling ontwikkeld. Door de snelle koeling na de warmte worden de vetcellen door het lichaam zelf afgebroken. Zie onderstaande afbeelding.

Een behandeling duurt minder dan een uur en vereist geen verdoving. Eerst wordt de te behandelen zone beschermd met anti-vries gel pads. De zone wordt verwarmd, wat zorgt voor stimulatie van de cellen. Kort daarop wordt de zone gekoeld wat zal resulteren in afbraak van de vetcellen. De resultaten van de behandeling worden tussen 2 en 6 maanden waargenomen. Voor het juiste bereikt van figuur correctie heeft jouw cliënt 2-3 Cryolipolyse behandelingen nodig voor het gewenste resultaat. 

Derma Codes adviseert om eerst de opleiding Cryolipolyse bij Jolange-Opleidingen te volgen om veilig de behandeling uit te kunnen voeren en om huidbeschadigingen te voorkomen. Zie link: https://www.jolange-opleidingen.nl/beauty-apparatuur/cryolipolyse/