Categorieën

HIFU (High Intensity Focused Ultrasound)

Producten 1 t/m 2 van 2 (1 pagina's)
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) DC Apparatuur
Met HIFU-therapie kun je de huid van het gelaat verstevigen en verjongen. De HIFU geeft energiepulsen af in de diepere lagen van de huid. Dit verbetert de huidconditie: de huid wordt strakker en frisser zonder hersteltijd.
Bestellen
Favoriet
Vergelijken
€375,00
HIFU Cartridges
...

Meer informatie


HIFU (High Intensity Focused Ultrasound)

HIFU staat voor "High Intensified Focused Ultrasound" 

De nieuwe Derma HIFU technologie zorgt voor lifting en het verstevigen  van de huid van zowel het gezicht als het  lichaam.

Dankzij de Derma HIFU is er nu een effectief alternatief voor een facelift  zonder snijden nu geheel  veilig en pijnloos mogelijk.  Bij de Derma  HIFU therapie worden op niet invasieve wijze, via gericht ultrageluid, energiepulsen in de diepere lagen van de huid afgegeven. Hierdoor wordt de natuurlijke aanmaak van collageen in de huid gestimuleerd waardoor de huid langzaam gelift wordt. Na enkele maanden is een strakkere huid zichtbaar met een fris en verjongend aspect en een zichtbaar verbeterde huidconditie.

Direct na de HIFU behandeling kunnen de dagelijkse bezigheden worden hervat. Er is geen hersteltijd nodig. Door de lift van de wenkbrauwen krijg je een  uitgeruste en frissere blik. De huidstructuur wordt gladder, je krijgt fijnere poriën, en een stevigere huid, zonder dat deze onaangenaam of dik aanvoelt. De slaaplijnen verdwijnen en de neus-lip-plooi wordt iets minder diep.

Technische specificaties:

1. Frequency: 4Mhz .

2. Fluence: 0.1-3.0 J/cm2

3. Spacing: 1.0 - 4.0 mm

4. Pulse lengte: 5mm-25 mm

5. Diepte : 1.5mm, 3.0mm, 4.5mm, 13mm

6. Cartridges:  10,000 shots