Categorieën

Mesogun & Fillers

Producten 1 t/m 11 van 11 (1 pagina's)
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Derma Codes Meso Gun
Meso Gun therapie is een zeer effectieve behandeling in de strijd tegen huidveroudering. De speciale fillers en serums breng je gecontroleerd en veilig de huid in voor verbluffende resultaten. Lijntjes en rimpels verdwijnen, de huid krijgt een egale teint
Pure  HA  by Croma
Pure HA Vloeibaar huidmasker – Hyaluronzuur in zijn puurste vorm Zeer geschikt voor Dermapen behandeling  Het pure HA- gezichtsmasker heeft een zijdezachte, lichtgewicht textuur en is geschikt voor alle huidtypen. Het is de ideale &...
Saypha® Volume
Saypha® Volume  Mesogun    Princess® Filler heet nu  Saypha® zelfde kwaliteit alleen andere naam  Saypha® word al meer dan 20 jaar geproduceerd in Oostenrijk en deze Hyaluronzuur is niet dierlijk. De ...
Saypha® Filler
Princess® Filler heet vanaf vandaag Saypha® zelfde kwaliteit alleen andere naam  Saypha® word al meer dan 20 jaar geproduceerd in Oostenrijk en deze Hyaluronzuur is niet dierlijk. De Hyaluronzuur is dan ook een van de zuiverste en...
Double Soft Cross Hyaluron 2%
Double Soft Cross Hyaluron 2%  Gelijk aan de Soft Cross alleen dubbele concentratie Hyaluronzuur en iets sterker gecrosslinked Effectief voor:mondhoeken  - wangen  - decolleté Samenstelling: 2,0% hyaluronzuu...
Bestellen
Favoriet
Vergelijken
€44,00
Saypha ® Rich
Princess® Rich heet vanaf vandaag Saypha® zelfde kwaliteit  alleen andere naam  Saypha® word al meer dan  20 jaar geproduceerd in Oostenrijk en deze Hyaluronzuur is niet dierlijk. De Hyaluronzuur is dan ook een van de zu...
Soft Cross Hyaluronzuur 1%  + Vitaminecocktail
Wat is het?  Hyaluronzuur met vitaminecocktail voor mesotherapie of mesogun en fractional needling.   Wat doet het? Hyaluronzuur is een sterke vochtbinder in de huid en wordt als filler toegepast in veel injectables. Hyaluronzuur is ee...
BD Plastipak spuit 1ml 3-delig luer 120st.  ...
BD Microlance naald 30G 0,3 x 13mm geel 100 injectienaalden    ...
BD Microlance naald 18G 1,2 x 40mm roze 100  injectienaalen  ...
Beschermkapje voor behandelingen met de Meso Gun.

Meer informatie


Mesogun & Fillers

Bij meso therapie of de meso gun word het actieve serum met hoogwaardige werkstoffen in de huid gebracht door middel van injecteren. Om deze injecties nauwkeurig en veilig toe te kunnen passen zijn er de meso guns. Met de meso gun kan injectiediepte en druppelvolume precies worden ingesteld. Afhankelijk van de behandelindicatie worden specifieke meso cocktails van natuurlijke ingrediënten in de huid geïnjecteerd. In huidklinieken word meso therapie met veel succes toegepast in de strijd tegen huidveroudering (anti-aging), maar ook plaatselijke vetophopingen en cellulitis worden er met de meso gun met succes bestreden.

Meso gun met CO²
Carboxy meso gun therapie is een therapie die de huid voorziet van koolstofdioxidegas. Wanneer CO² in de huid wordt ingebracht, word de huid geactiveerd om zeer grote hoeveelheden zuurstof af te geven in het behandelde gebied.
Energieniveau (ATP) zuurstof  komt vrij en wordt geabsorbeerd door de weefselcellen en activeert zo de stofwisseling. Het verbetert het in de cellen, waardoor deze weer naar behoren kunnen gaan functioneren. CO²  zorgt voor de wederopbouw van nieuw, gezond weefsel, het bevordert de doorbloeding en geeft de fibroblasten de mogelijkheid om voldoende energie te genereren om nieuw collageen aan te maken.
 
Elasticiteit: CO² bevordert het activeren van de eiwitsynthese. vermindert rimpels en voorkomt huidveroudering. 
 
Vetopstapeling onder de ogen of donkere kringen: CO² gas is toxisch voor vetcellen, CO² breekt de vetcellen open en het vrijgekomen vet kan vervolgens afgevoerd worden door het lichaam. 
 
Actieve acne: Het verhoogde zuurstofgehalte is dodelijk voor de Propioni bacterie, de extra opgewekte energie in de cel bespoedigt de heling van de puistjes en vermindert eventuele pigmentatie van de littekentjes.
 
Droge en/of vochtarme huid: Carboxy meso gun therapie is zeer effectief op een droge huid en zorgt voor evenwicht tussen lipiden en vocht. Evenwicht is van essentieel belang om huidveroudering en huidschade tegen te gaan.
 
Striae en cellulitis: De striae worden minder zichtbaar, De kleur van de striae verbetert, De huid van de striae ’normaliseert’ doordat er nieuw flexibel collageen wordt aangemaakt. De huid wordt strakker waardoor de striae niet meer verheven of ’ribbelig’ zijn. De striae behandeling met carboxy meso gun therapie combineren we vaak met  fractional gun-needling omdat de resultaten dan nog veel beter zijn.
 
Is CO² veilig?
Het gebruik van carboxy meso gun therapie met onderhuidse meso injecties van kooldioxide is zeer veilig. Kooldioxide wordt al heel lang gebruikt om bijvoorbeeld hartproblemen aan te pakken en bij veel andere medische toepassingen.

Derma Codes groothandel & importeur in Rotterdam. Meso Serum, serums voor rimpels, serum voor huidverjonging , serum vet verwijderen, serum stria, serum littekens. Serums huidverbetering, Salon producten, Kappersproducten, Pedicure producten, Permanente Make-up , aanbieding behandelstoelen, goedkoop salon inrichting.

Jolange-opleidingen in Rotterdam bied een groot scala aan opleidingen: Meso gun therapie – opleiding Schoonheidsspecialsite – opleiding Pedicure – opleiding Permanente make-up - opleiding Visagie – opleiding kapper kappersopleiding - opleiding Bruidskapsels – opleiding IPL – opleiding Q swits Yag laser – opleiding Erbium-YAG laser – opleiding Fractional laser - opleiding cryolipolyse – opleiding rimpels vullen.

Salon Jolange in Rotterdam behandelingen voor huidverbetering - behandeling stria - behandeling rimpels opvullen – haarproblemen – behandeling haaruitval - trendy haar kapsels – bruidskapsel s - behandeling pedicure – behandeling cellulitis - vet bevriezen.