Categorieën

Lasers & IPL

Producten 1 t/m 15 van 15 (1 pagina's)
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Evita Platinum ICE IPL
Maak kennis met nieuwste en snelste apparaat op het gebied van IPL permanente lichaamsontharing en huidverbetering. Met maar liefst 30 shots per seconde!
Bestellen
Favoriet
Vergelijken
€8.800,00
PicoSecond Laser
De PicoSecond Laser, met een prachtig design, heeft als enige Picolaser een drievoudige golflengte van 1064, 755 en 532 nanometer. Waardoor je alle kleuren van tattoo inkt en PMU pigmenten moeiteloos uit de huid kan verwijderen.
Q-Switched ND YAG Laser DC Apparatuur
De Q-Switched Nd YAG Laser is de krachtigste en meest veelzijdige laser van dit moment. Je kunt er meer dan 10 verschillende behandelingen mee uitvoeren, waardoor het een goede investering is die je snel kunt terugverdienen!
Gebaseerd op 2 beoordeling(en).
Sense® Diode Laser Black Label
Maak kennis met de nieuwste generatie Laser machines voor definitief ontharen! De nieuwste PRO Diode Laser Black Label van Derma Codes combineert verschillende magnetische opzetstukken waarmee je zelfs de kleinste gebieden kunt ontharen!
Sense® Ice Diode Laser
Derma Codes introduceert: Sense® Ice Diode Laser De nieuwste Diode Laser van Sense® lasers nu bij Derma Codes te koop .Deze combineert de kracht van drie golflengtes op hetzelfde lichtgewicht en ijskoud gekoelde handstuk. Hierdoor is ...
V-Light Elite Vasculaire Laser
De ‘state-of-the-art’ V-light Laser behandelt moeiteloos een grote verscheidenheid aan vaataandoeningen. Deze Vasculaire Laser wordt onder andere ingezet voor de behandeling van gesprongen vaten in het gezicht en op het lichaam, rosacea, rode littekens en
SHR IPL Portable DC Apparatuur
De SHR IPL portable van Derma Codes is een compact apparaat, waarmee je definitieve ontharing-, anti-aging en huidverbeteringsbehandelingen mee kunt uitvoeren. Ook beschikt het over ice technologie voor een zeer comfortabele behandeling.
Bestellen
Favoriet
Vergelijken
€12.900,00
SHR IPL DC Apparatuur
De SHR IPL van Derma Codes is het ultieme apparaat als je verschillende behandelingen wil geven met één apparaat. Je kunt met de IPL SHR definitief ontharen, anti-aging en huidverbeteringsbehandelingen aanbieden.
Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
Fractional Laser C02 DC Apparatuur
Met de Fractional Laser CO2 maak je minuscule gaatjes in de huid waardoor het huidvernieuwingsproces wordt gestimuleerd. Na dit proces is de huid gelift, verstevigd en verdwijnen imperfecties en onzuiverheden!
YAG Carbon Lens (voor koolstofmasker)
Carbon lens voor de Q-Switched ND YAG Laser. Geschikt voor Carboxy therapie.
Diode Laser beschermbril
Beschermbril voor behandelingen met de Diode Laser.
Q-Switched ND YAG Laser beschermbril
Beschermbril voor behandelingen met de Q-Switched ND YAG Laser.
Bestellen
Favoriet
Vergelijken
€130,00
SHR IPL bril
Beschermbril voor behandelingen met de SHR IPL.
Laser Model: 08-EC- Patient Block - Plastic
Beschermkap voor de ogen van de cliënten. deze beschermbril van plastic beschermd de ogen van de cliënt tegen de IPL/laser stralen ...
Geleidingsgel / Contactgel
Transparante contactgel voor uitwendig gebruik tijdens RF, Cavitatie & IPL en ultrasoon behandelingen  De Ultrasound gel wordt goed verdragen door de huid (ph-huidvriendelijk), antibacterieel en is water oplosbaar. Het is gemaakt met ge...

Meer informatie


Lasers & IPL