Categorieën

Lasers & IPL

Producten 1 t/m 11 van 11 (1 pagina's)
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Q-Switched ND YAG Laser DC Apparatuur
De Q-Switched Nd YAG Laser is de krachtigste en meest veelzijdige laser van dit moment. Je kunt er meer dan 10 verschillende behandelingen mee uitvoeren, waardoor het een goede investering is die je snel kunt terugverdienen!
Gebaseerd op 2 beoordeling(en).
SHR IPL Portable DC Apparatuur
De SHR IPL portable van Derma Codes is een compact apparaat, waarmee je definitieve ontharing-, anti-aging en huidverbeteringsbehandelingen mee kunt uitvoeren. Ook beschikt het over ice technologie voor een zeer comfortabele behandeling.
Diode Laser DC Apparatuur
Onze Diode Laser is het krachtigste wapen in de strijd tegen ongewenste haargroei. De Diode Laser van Derma Codes beschikt over 3 golflengtes, zodat je ieder haartype definitief kunt verwijderen.
Bestellen
Favoriet
Vergelijken
€12.900,00
SHR IPL DC Apparatuur
De SHR IPL van Derma Codes is het ultieme apparaat als je verschillende behandelingen wil geven met één apparaat. Je kunt met de IPL SHR definitief ontharen, anti-aging en huidverbeteringsbehandelingen aanbieden.
Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
Fractional Laser C02 DC Apparatuur
Met de Fractional Laser CO2 maak je minuscule gaatjes in de huid waardoor het huidvernieuwingsproces wordt gestimuleerd. Na dit proces is de huid gelift, verstevigd en verdwijnen imperfecties en onzuiverheden!
YAG Carbon Lens (voor koolstofmasker)
Carbon lens voor de Q-Switched ND YAG Laser. Geschikt voor Carboxy therapie.
Diode Laser beschermbril
Beschermbril voor behandelingen met de Diode Laser.
Q-Switched ND YAG Laser beschermbril
Beschermbril voor behandelingen met de Q-Switched ND YAG Laser.
Bestellen
Favoriet
Vergelijken
€130,00
SHR IPL bril
Beschermbril voor behandelingen met de SHR IPL.
Laser Model: 08-EC- Patient Block - Plastic
Beschermkap voor de ogen van de cliënten. deze beschermbril van plastic beschermd de ogen van de cliënt tegen de IPL/laser stralen ...
Geleidingsgel / Contactgel
Transparante contactgel voor uitwendig gebruik tijdens RF, Cavitatie & IPL en ultrasoon behandelingen  De gel wordt goed verdragen door de huid (ph-huidvriendelijk), antibacterieel en is water oplosbaar. Het is gemaakt met gedeïoni...

Meer informatie


Lasers & IPL