Categorieën

F-314A High Frequency

F-314A High Frequency
Merk: Weelko
Model: F-314A
Prijs: €275,00
Aantal:  
   - of toevoegen aan -   

High Frequency I

De oplossing voor fijne lijntjes, onzuiverheden en cellulite

De High Frequency  werkt op hoogfrequente wisselstroom. Met dit inventieve beauty apparaat kun je hoogfrequentiemassages geven. Je masseert de huid met de gaselektroden of beweegt de elektroden vlak boven de huid. Hierdoor wordt de huid verrijkt met zuurstof.

Hoogfrequente wisselstroom heeft bij direct gebruik een zacht prikkelende werking. Dit stimuleert de bloedsomloop en heeft een kalmerend en ontspannend effect. De directe behandeling is o.a. zeer effectief bij een slecht doorbloede huid, vette huid en een verdikte hoornlaag. Bij indirect gebruik van de High Frequency Imkos springen er vonkjes over op de huid. Het weefsel wordt hierdoor mild verwarmd en de huidstofwisseling verbetert. Bij indirect gebruik van de hoogfrequent wordt er boven de huid ook een laagje ozon gevormd, wat een desinfecterende werking heeft. De bactericide en antiseptische werking van deze methode is bewezen effectief. Ook heeft hoogfrequente wisselstroom de mogelijkheid om de werkzaamheid van bacteriële toxinen (giftige eiwitten die bepaalde bacteriën uitscheiden) te verminderen. Hierdoor is de High Frequency Imkos zeer effectief bij de behandeling van actieve acne en andere onzuiverheden.

De Weelko Beauty Apparatuur Modules zijn speciaal ontworpen voor Multifunctionele Beautytoren , maar kun je ook los gebruiken. Ideaal als je de beautytoren niet meteen wilt of kunt aanschaffen! Er passen 6 modules in Beautytoren .

 

Technische specificaties

  • Vermogen: 20W
  • Werkvermogen: 12W
  • Werkfrequentie: 180 KHz
  • Voltage: 220~240V
  • Netto gewicht: 2,2 kg
  • Bruto gewicht: 2,7 kg
  • Afmetingen: 20,5 x 22 x 7 cm

 

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in:Alle vermelde prijzen zijn exclusief 21% BTW en verzendkosten. Er wordt geen minimum bestelorder en/of bestelgrootte gehanteerd.