Categorieën

IMsculpting Body Contouring Machine

IMsculpting Body Contouring Machine
IMsculpting Body Contouring Machine IMsculpting Body Contouring Machine IMsculpting Body Contouring Machine
Merk: DC Apparatuur
Model: EMsculpting Body Contouring Machine
Prijs: €10.700,00
Aantal:  
   - of toevoegen aan -   

Wat is Imsculpting?

EEN Work out zonder EEN Work out. Een behandeling waarmee je gelijk het lichaamsvet verbrandt en tegelijktijdig spiermassa opbouwt. Het IMsculpting apparaat belooft precies wat Derma Codes vertelt.

IMsculpt staat voor High -Intensity Focused Electromagnetic Wave. Het apparaat van Groothandel Derma Codes is ontworpen om zowel mannen en vrouwen te helpen om een strakker, slanker en gespierder lichaam te krijgen. Zonder maar één work-out te volgen!

Het Imsculpt apparaat werkt op basis van elektromagnetische straling van een hoge frequentie die zorgt voor maximaal 20.0000 sterke spiercontracties in maar liefst 30 minuten. Dat zijn ongeveer 20.000 sit-up, of sqauts! BUILD MUSCLE. BURN FAT!

 

Behandeling met IMsculpt

De behandeling met IMsculpt wordt uitgevoerd als volgt: vier keer een behandeling met een tussenpose van drie dagen (30 minuten per sessie). Positieve resultaten van de lichaamscontouren wordt bereikt na vier á acht weken. Dit ligt geheel aan jouw klant en haar/ zijn lichaamsbouw. Na zes maanden herhaalt jouw klant de behandeling om de resultaat te behouden.

 

Minder lichaamsvet meer spieropbouw

Imsculpt is een innovatieve technologie die een revolutie teweeg brengt in de spieropbouw van de billen, buik, benen, rug en armen. De nieuwste inavasie HIFEW-technologie “High -Intenity Focused Electromagnetic Wave” genereert snel opeenvolgende overmatige spiersamentrekkingen die de klant niet kan behalen in de sportschool. Met deze spiercontracties wordt het spierweefsel gedwongen zich aan te passen aan deze extreme behandeling. Tijdens deze spiercontracties wordt er veel lichaamsvet verbrand, zelfs zo veel dat zelfs de vetcellen het niet overleven.

Het lichaam reageert direct op zijn interne structuur. Dit leidt tot spieropbouw in het lichaam o.a.: een platter buik en strakkere billen. Hier dromen wij toch allemaal van?

 

Hoe werkt de Imsculpt?

De IMsculpt werkt op basis van de MRI-scan (Magnetic resoance inmaging) techniek. Door een  elektromagnetische straling van een hoge frequentie, wat door het apparaat wordt uitgezonden, worden de spieren aangespannen en de vetverbranding in werking gezet.

De veiligheid en effectiviteit van deze IMsculpt behandeling zijn bewezen in onafhankelijke en verschillende klinische onderzoeken in de VS. In deze onderzoeken werden de gevestigde beoordelingsmethode gebruikt, zoals CT Scan, MRI, Echografie en weefselonderzoek. IMsculpt geeft resultaten in de spieropbouw en vetverlies. De behandelingen met Imsculpt is door de FDA onderzocht en goedgekeurd.

Er zijn maar liefst 7 verschillende klinische studies met onderzoeken die de IMsculpt treatment hebben aangetoond.

 

Studies laten zien dat:

  • Afbraak van het vetweefsel met 19%

Vermindering van vet op de buik, billen, benen, love handels, rug en armen

 

  • Spieropbouw van 16%

Versteviging van buik, billen, benen, rug en armen

 

  • Correcties.

Buikwandcorrectie na zwangerschap, Diastasis rectus en Body Contouring

 

IMsculpting opleiding  volgen bij Jolange-Opleidingen

Bij afname van de IMsculpting Body Contouring Machine van Groothandel Derma Codes krijg je GRATIS een opleiding IMsculpting twv € 415,- inclusief theorieboek en handleiding.

Een opleiding IMsculpt heb je nodig om huidschade en problemen te voorkomen en daarom raadt Jolange Opleidingen aan om een IMsculpting opleiding bij een erkend en geregistreerde school te volgen.

Jolange Opleidingen geeft de opleiding met het apparaat IMsculpting van Groothandel Derma Codes zo kunnen wij garant staan voor kwaliteit en resultaten.

 Power

Voltage

220 V50/60Hz

 

Power consumption

2.3KVA

 

Outpou intensity

0-7 Tesla

 

 

 

Magnetic wave

 Shape of stimulation

 HI-EMT

 

Pulse

300us

Size

Size Heigt x width x depth

472.5x489x806 (mm)

 

 

 

Keuring

CE

 

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in:Alle vermelde prijzen zijn exclusief 21% BTW en verzendkosten. Er wordt geen minimum bestelorder en/of bestelgrootte gehanteerd.