Categorieën

Derma Codes Meso Gun

Derma Codes Meso Gun
Derma Codes Meso Gun Derma Codes Meso Gun Derma Codes Meso Gun Derma Codes Meso Gun
Merk: Derma Codes
Model: Meso-gun
Prijs: €2.250,00
Aantal:  
   - of toevoegen aan -   

Dé anti-aging behandeling met direct resultaat!

Met de revolutionaire Meso Gun van Derma Codes verdwijnen rimpels als sneeuw voor de zon! In slechts een korte behandeling van 10 minuten, vul je rimpels en fijne lijntjes veilig op met speciale, tijdelijke fillers. Door middel van fijne prikjes breng je lichaamseigen, bio-stimulerende en homeopathische stoffen de huid in. De Meso Gun van Derma Codes beschikt over een uniek, intelligent systeem dat bepaalt hoeveel er van het product de huid in wordt gebracht. Ook is de naald beveiligd, zodat de naald niet te diep in de huid kan worden gebracht. Hierdoor is de Meso Gun van Derma Codes veilig en is te veel of te diep inbrengen uitgesloten!

Hyaluronzuur 

De fillers voor de Meso Gun bestaan uit hyaluronzuur en vitamines. Hyaluronzuur is een bekend en erkend schoonheidsproduct in de strijd tegen rimpels. Het is een lichaamseigen stof die tot wel 1000 keer zijn gewicht in vocht vast kan houden. Hyaluronzuur heeft als belangrijke eigenschap dat het de huid hydrateert, waardoor het volume wordt behouden en de huid straalt. De fillers voor de Meso Gun met hyaluronzuur worden op natuurlijke en veilige wijze afgevoerd door het lichaam. Een behandeling met de Meso Gun is daarom de oplossing om een verslapte huid, oneffen teint en rimpels snel te herstellen!

  • Soft Cross Hyaluronzuur 1%: effectief bij een dunne, verslapte huid die meer volume kan gebruiken.
  • Double Soft Cross Hyaluron 2%: verhelpt rimpels en lijntjes bij de mondhoeken, wangen en decolleté.   
  • Saypha Rich Meso Gun: geschikt voor een totale boost van de huid en fijne lijntjes zoals fronsrimpels, voorhoofdrimpels en kraaienpootjes.
  • Saypha Filler Meso Gun: effectief bij voorhoofdrimpels, kraaienpootjes, wangvolume, neus, neus-lippenplooi, rokerslijntjes, marionetlijnen, lipvolume en -contour, kaaklijn en gezichtscontour.
  • Hyalderm: voor de behandeling van lijntjes op de bovenlip, wangen en mondhoeken.


Mesotherapie

De mesogun spuit, door middel van fijne prikjes, lichaamseigen, bio-stimulerende en homeopathische stoffen de huid in. De mesogun is heel stabiel en kan nauwkeurig ingesteld worden in functie van het probleem (naalddiepte, dosering e.d.) De naald is beveiligd zodat het niet te diep de huidlagen in kan gaan. Er worden uitsluitend lichaamseigen, bio-stimulerende en homeopathische stoffen aangewend. 

Andere behandelingen met de Meso Gun

Vetreductie / Afslanken
De Meso Gun van Derma Codes kan ook zeer effectief zijn om van ongewenste rondingen af te komen. Met mesotherapie afslanking kun je zones behandelen waar ongewenst vet lastig weggaat. Zelfs niet met diëten of langdurig trainen! 
Anti-Haaruitval / Haarverbetering 

Mesotherapie kan goede resultaten geven op het gebied van haarverbetering. Na een behandeling met de Meso Gun wordt het haar weer steviger en gezonder. De behandeling is vooral effectief bij beginnende haaruitval, dunner wordend haar (bijvoorbeeld door het verouderingsproces of een tekort aan voedingsstoffen) en haar dat zwakker is geworden door ziekte of medicatie. Door middel van oppervlakkige prikjes met een speciale cocktail, stimuleer je de haargroei en wordt het gezonder en voller. Deze behandeling geeft bij zowel mannen als vrouwen zeer goede resultaten!


 

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in:Alle vermelde prijzen zijn exclusief 21% BTW en verzendkosten. Er wordt geen minimum bestelorder en/of bestelgrootte gehanteerd.