Categorieën

Jolange Startpakket

Meer informatie


Onze startpakketten
Bij Derma Codes kun je startpakketten kopen voor veel verschillende beauty opleidingen. Volg jij een opleiding bij Jolange Opleidingen of bij een andere beautyschool? Dan ben je hier aan het juiste adres voor jouw startpakket!  

Wat zit er in de startpakketten?
In dit schoolpakket zit alles* wat jij nodig hebt gedurende de opleiding op school én om thuis veelvuldig mee te oefenen. Ook is het pakket na de opleiding nog te gebruiken voor toekomstige klanten in jouw salon.

Let op: Diverse apparatuur, producten en materialen hebben wij niet in de startpakketten verwerkt, zodat jij tijdens de demonstratie les zelf een keuze kan maken welke kwaliteit apparatuur en producten jij wilt aanschaffen. Op deze manier heb je geen overbodige producten en materialen in jouw startpakket. Zo kan jij jouw eigen keuze maken welke appratuur en of producten voor jou het meest geschikt zijn. 

Korting
De korting op het startpakket geldt alleen bij afname van het complete pakket. Het pakket is met zorg samengesteld en past bij je opleiding, hierdoor kunnen (losse) producten of het gehele pakket niet worden geretourneerd.

Merken
Derma Codes werkt met betrouwbare merken met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, zodat wij de beste producten kunnen aanbieden tegen de beste prijs.

Waarom Derma Codes?

  • All-in-one, alle producten in 1 pakket
  • Eén-op-één samengesteld in samenwerking met diverse scholen.
  • Alle producten worden eerst getest waardoor jij zeker weet dat je met de beste producten gaat werken.
  • Verzekerd van de juiste spullen voor alle opleidingen
  • Geen verzendkosten
  • Als particulier profiteren van groothandelsprijzen

GRATIS Verzending
Volg jij een opleiding bij Jolange Opleidingen? Dan zorgen wij ervoor dat het startpakket klaarstaat bij Jolange Opleidingen op de dag dat de opleiding van start gaat. Er worden hiervoor geen verzendkosten in rekening gebracht. Geef bij het afrekenen aan dat je een Jolange Cursist bent dan houden wij in de gaten wanneer jouw opleiding van start gaat en zetten wij het pakket voor jou klaar. 

Wanneer bestellen?
Bestel tijdig jouw startpakket en hou rekening met een eventuele levertijd. Wij adviseren het startpakket te bestellen zodra de (start)datum van jouw (dag)opleiding bekend is. De meeste pakketten kunnen wij al binnen 3 werkdagen klaarzetten, het is echter verstandig rekening te houden met een levertijd van 1 tot 3 weken.

Theoriemateriaal
Bestel op onze website ook de bijbehorende Reader (pdf-download) voor jouw opleiding. 

Vragen
Heb je hulp nodig of heb je vragen? Dan kan je deze het beste per e-mail (sales@dermacodes.nl) aan ons stellen, vergeet niet de betreffende opleiding er duidelijk bij te vermelden.