Categorieën

Visagie

Producten 1 t/m 2 van 2 (1 pagina's)
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Visagie  (Excl. Golden Rose make-up koffer)
Jolange Opleidingen Startpakket  Dit startpakket is in samenwerking met Jolange Opleidingen speciaal samengesteld voor de opleidingen Visagie Natural Make-Up en Visagie Bruids Make-up.  Wat zit er in? In di...
Visagie de Luxe met make-up koffer
Jolange Opleidingen Startpakket  Dit startpakket is in samenwerking met Jolange Opleidingen speciaal samengesteld voor de opleidingen Visagie Natural Make-Up en Visagie Bruids Make-up. Wat zit er in? In dit pakket zit alles wa...

Meer informatie


Jolange Opleidingen Startpakket
Studenten en cursisten van Jolange Opleidingen hebben de mogelijkheid een startpakket bij ons aan te schaffen dat in samenwerking met de docenten is afgestemd op de desbetreffende (dag)opleiding. 
Wat zit er in?
In dit pakket zit alles* wat jij nodig hebt gedurende de opleiding op school én om thuis veelvuldig mee te oefenen. Ook na de opleiding is het pakket nog te gebruiken voor toekomstige klanten in jouw salon. Voor de echte beginners is het lastig om een beeld te krijgen bij de producten, speciaal voor hen zijn wij hard bezig om bij elk startpakket een afbeelding te plaatsen met alle producten in beeld.

*Het komt wel eens voor dat er producten benodigd zijn bij de opleiding die wij niet in ons assortiment hebben opgenomen. Bij enkele pakketten dienen er als aanvulling nog enkele producten bij een andere partij aangeschaft te worden, dit wordt dan ook duidelijk aangegeven bij het desbetreffende pakket.

Merken
Derma Codes werkt met betrouwbare merken met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, zodat wij de beste producten kunnen aanbieden tegen de beste prijs. Zie hieronder met welke merken wij o.a. werken. 

 


Gebruiksgarantie
Wij garanderen dat alles in het pakket aan bod komt tijdens de opleiding. Heb jij producten over, die aantoonbaar ongebruikt zijn? Dan mag je die op de laatste dag van de opleiding bij onsCodes komen ruilen voor een ander product of kiezen voor je geld terug. Zo ben je ervan verzekerd dat je niet onnodige kosten maakt!

Verplicht?
Het is niet verplicht om als Jolange student of cursist een pakket bij ons aan te schaffen. Wellicht wil jij liever met andere producten werken of heb jij grotendeels al alles in huis. Geen enkel probleem, raadpleeg dan de lijst met producten vermeld bij het startpakket om te bekijken wat je eventueel nog mist, eventueel kunnen de producten ook los bij ons aangeschaft worden, deze zijn grotendeels te vinden in onze webshop. 

Waarom Derma Codes?
- All-in-one, alle producten in 1 pakket
- Gebruiksgarantie
- Eén-op-één samengesteld in samenwerking met Jolange Opleidingen. 
- Alle producten worden eerst getest door het Jolange team voordat ze in de pakketten terecht komen. 
- Verzekerd van de juiste spullen.
- Geen verzendkosten
- Als particulier profiteren van groothandelsprijzen

Volg je geen opleiding bij Jolange?
Ook dan is het mogelijk om een Startpakket bij ons te bestellen in de webshop!  Houdt er wel rekening mee dat veel pakketten erg groot en zwaar zijn, wij raden dan ook aan om het pakket op te halen in Rotterdam. Wil jij het liever verzonden hebben, dan graag contact met ons opnemen.

Verzending
Wij zorgen ervoor dat het startpakket klaarstaat bij Jolange-Opleidingen op de dag dat de opleiding van start gaat, er worden hiervoor geen verzendkosten in rekening gebracht. Geef bij het afrekenen aan dat je een Jolange Cursist bent dan houden wij in de gaten wanneer jouw opleiding van start gaat en zetten wij het pakket voor jou klaar. 

Wanneer bestellen?
Bestel tijdig jouw startpakket en hou rekening met een eventuele levertijd. Wij adviseren het startpakket te bestellen zodra de (start)datum van jouw (dag)opleiding bekend is. De meeste pakketten kunnen wij al binnen 3 werkdagen klaarzetten, het is echter verstandig rekening te houden met een  levertijd van 1 tot 3 weken.

Theoriemateriaal
Bestel op onze website ook de bijbehorende Reader (PDF download) voor jouw opleiding. 

Vragen
Heb je hulp nodig of heb je vragen? Dan kan je deze het beste per e-mail (sales@dermacodes.nl) aan ons stellen, vergeet niet de betreffende opleiding er duidelijk bij te vermelden. Wij zullen dan jouw opleidingsgegevens erbij zoeken, en kunnen jou dan het beste adviseren.